Lovendegem
Adegem
Datum: 21/11/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 13
Ook Adegem kan Lovendegem niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ook Adegem kan Lovendegem niet afstoppen
Foto: © SC

Na amper een kwartier was het bezoekende lot bezegeld en kon Lovendegem op een ruime zege afstevenen. Al snel was duidelijk dat Adegem te weinig in huis had om de leiders te bedreigen.

Na enige studieminuten zette Van Waeseen aanval op met Van Geem, kreeg de bal terug en Van Landegemmocht zich omdraaien. Onmiddellijk erna werd Dolleslaegersdiep gestuurd, bediende Kesikbasen de match was gespeeld. Vijf minuten later was het opnieuw prijs. Martenswas sneller op de bal dan Van Landegem en Verbelenmocht vrij intikken. De bezoekers reageerden via Van de Wallemaar De Paepeging goed plat.

 

Kort na de pauze kreeg De Paepe onvoldoende vat op een pegel van Delcourt en Youda kon milderen. Adegem drukte even door maar moest dan het initiatief terug afgeven. Blijkbaar hadden de bezoekers teveel energie verbruikt en kregen de rekening gepresenteerd. Eerst kopte Cocquyt een hoekschop voorbij Van Landegem en even later vlamde hij opnieuw voorbij de bezoekende portier. Van Waes stuurde Cocquyt in het straatje en de hattrick lag tegen de touwen.

KSK Lovendegem: De Paepe, Bouchaala, Diop, Van Waes, Dolleslaegers (80’ De Witte ), Van Geem (77’ Van Overschelde), Kesikbas, Verbelen (60’ Madou), Cocquyt, Martens, Sucaet.

VK Adegem: Van Landegem, Roman, Rys, Sabbe, Rabaeys, Welvaert, Youda, Crommen (80’ Meloen), Wittoeck (35’ Delcourt), Versichel, Van De Walle (71’ Lameire).

Doelpunten: 14’ Van Waes 1-0; 16’ Kesikbas 2-0; 21’ Verbelen 3-0; 47’ Youda 3-1; 64’, 68’ en 75’ Cocquyt 4-1, 5-1 en 6-1.

Geel: Dolleslaegers en Welvaert

Oost-Vlaanderen (2A)