Lovendegem
LS Merendree
Datum: 12/09/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 3
Lovendegem wint in topper van Merendree
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem wint in topper van Merendree
Foto: © SC

Ook tegen tien man kon Merendree onvoldoende druk zetten om gastheer Lovendegem van de verdiende overwinning te houden. Het technisch betere voetbal van de thuisploeg haalde de bovenhand.

Beide ploegen kozen voor de aanval en het spel ging snel heen en weer. Echte kansen leverde dat echter niet op tot Kesikbas zich doorzette en Cocquyt in de ruimte stuurde. Van Geem kreeg de voorzet perfect aangespeeld en Wintein was kansloos. De thuisploeg ging door op zijn elan en Merendree moest achteruit. Stilaan kwamen de bezoekers terug in de match en toen Bouchaala zich verslikte in Ponnet ging de bal op de stip en Bouchaala naar de kleedkamers. Tom De Wulf trapte de penalty feilloos voorbij De Paepe.

Na de koffie namen de bezoekers het initiatief maar noch Van Slycke, noch De Wulf konden De Paepe verschalken. Lovendegem voelde het gevaar en schakelde een versnelling hoger. Van Geem ging aan de haal, bediende Van Waes en die vond de vrijstaande Kesikbas. Wintein mocht zich meteen omdraaien. Merendree trachtte nog de bakens te verzetten maar Lovendegem hield de achterlijn goed gesloten. Lovendegem loerde op de counter en Cocquyt zette Wintein aan het werk. Beide ploegen kregen nog een paar halve kansen maar de stand wijzigde niet meer.

KSK Lovendegem: De Paepe, Bouchaala, Van Waes, Dolleslaegers, Dhaemers, Van Geem, Kesikbas (80’ Madou), Cocquyt (90’ Verbelen), Martens, Van Overschelde (55’ Hennebert), Sucaet.

LS Merendree: Wintein, Verdegem, Van Hecke, Taerwe, Ponnet, T. De Wulf, Geirnaert (80’ Vandenheulen), Verstraete, Dedoncker (74’ Matthys), Van Slycke, K. De Wulf.

Doelpunten: 23’ Van Geem 1-0; 45’+2 T. De Wulf 1-1; 64’ Kesikbas 2-1

Geel: Taerwe, Geirnaert en Verstraete. Rood: 45’+2 Bouchaala