St.Kruis-Winkel
Lovendegem
Datum: 19/09/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 4
Lovendegem speelt gelijk in Sint-Kruis-Winkel
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem speelt gelijk in Sint-Kruis-Winkel
Foto: © SC

Lovendegem verzuimde een voorsprong verder uit te bouwen en zag Sint-Kruis-Winkel langszij komen. Toch komen de bezoekers nu alleen aan de leiding in 2de provinciale A.

De toeschouwers beleven lange tijd op hun honger zitten tot Bouchaala diep werd gestuurd maar over mikte. Even later was Van Nieuland attent bij een voorzet richting Cocquyt. Halfweg de eerste helft ging de thuisportier goed plat op een vlam van Kesikbas. Toen Kesikbas de buitenspelval omzeilde kopte Martens over de grijparmen van Van Nieuland. Lovendegem ging direct door met een raid van Dolleslaegers. Dit keer was Van Nieuland echter bij de pinken.

Ook na de pauze voerde Lovendegem het hoogste woord maar werd dan afgestraft. Van Assel vlamde een vrije trap voorbij de verbouwereerde De Paepe. Sint-Kruis-Winkel voelde dat er misschien meer inzat en verhoogde de druk op de bezoekers. Toen De Paepe in de fout ging op Adewusi ging de bal op de stip. De bezoekende portier ranselde de penalty van Van Assel uit zijn doelvlak. De match viel nu helemaal stil en de score wijzigde niet meer.

Sint-Kruis-Winkel: Van Nieuland, Dhooge, Versluys, Van Assel, De Poorter, De Smet (86’ Stevens), Van Laere, Adewusi (90’ D'Hondt), Van Heyghen, Coppieters, De Ridder.

KSK Lovendegem: De Paepe, Bouchaala, Diop, Madou (62’ Hennebert), Van Waes, Dolleslaegers, Dhaemers, Kesikbas (84’ Van Overschelde), Cocquyt, Martens, Sucaet.

Doelpunten: 38’ Martens 0-1; 50’ Van Assel 1-1.

Geel: De Smet, Van Heyghen, De Paepe.