Lovendegem
Avanti Stekene
Datum: 10/10/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 7
Zelfs met acht wint Lovendegem van Stekene
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zelfs met acht wint Lovendegem van Stekene
Foto: © SC

Een stevig Stekene kon niet verhinderen dat Lovendegem stevig aan de leiding blijft. Nog voor de rust zorgde de thuisploeg voor een dubbele voorsprong.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar maar Van Waes knalde op de voeten van Van Buynder. Aan de overzijde knalde Coppieters een voorzet op Sucaet. Na een weggewerkte hoekschop bediende Martens de vrijstaande Van Geem en die kende geen genade. De jarige Cocquyt liftte eerst een bal op de lat maar kort voor de rust gaf hij Van Buynder het nakijken.

Ook na de rust bleef Cocquyt een gesel voor de bezoekers. Van Geem liet een paar halve kansen onbenut en dan sloeg de vlam in de pan. Eerst werd de moegetergde Dhaemers uitgesloten wegens natrappen en kort nadien mocht ook Diop vervroegd gaan douchen. Stekene profiteerde van de verwarring om via Meesdom de aansluitingstreffer binnen te trappen. Toen Sucaet al te driest tackelde moest Lovendegem met acht spelers verder. De bezoekers verzuimden het veldoverwicht voetballend uit te buiten en zochten teveel de lange bal. De thuisploeg hield de boel goed gesloten en speelde de match rustig uit.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Madou, Van Waes, Dolleslaegers, Dhaemers, Van Geem, Kesikbas (94’ Verbelen), Cocquyt (71’ Hennebert), Martens, Sucaet

VVS Stekene: Van Buynder, Blommaert, Zarzour, Cant, Mennes, Coppieters (46’ De Wael), Thuy, De Bruycker (46’ Van Hecke), Motyka, Pauwels (50’ Meesdom).

Doelpunten: 24’ Van Geem 1-0; 43’ Cocquyt 2-0; 70’ Meesdom 2-1.

Kaarten: Geel: Ferket, De Bruycker, Mennes, Van Hecke. Rood: 66’ Dhaemers; 68’ Diop; 75’ Sucaet