Bassevelde
Lovendegem
Datum: 16/10/2010 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 8
Bassevelde kan Lovendegem niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bassevelde kan Lovendegem niet afstoppen
Foto: © SC

Tegen een onmachtig Bassevelde haalde Lovendegem een logische zege. Nog voor de rust was de match eigenlijk al gespeeld.

De leiders zochten een snelle voorsprong maar Van Waes geraakte niet voorbij De Pau (11’). Ook Dolleslaegers kon de thuisportier niet verschalken. Halfweg de eerste helft speelden de bezoekers hun gastheren helemaal uit verband en Kesikbas deed de netten trillen. Bassevelde reageerde via Saey maar die miste de goede richting en hoogte. Aan de overzijde dwong Cocquyt doelman De Pau tot twee knappe parades. Kort na het halfuur zette Lovendegem goed druk op de thuisverdediging en Kesikbas verdubbelde de voorsprong.

In de tweede helft was het vooral wachten op de beslissende bezoekende treffer. Cocquyt kon eerst niet besluiten en nadien was De Pau sneller bij de pinken. Rond het uur stak Bassevelde dan toch de neus aan het venster. De Paepe gaf echter geen krimp bij een schot van Daneels. Toen Dhaemers met een stiftertje van Kesikbas alleen voor doel werd afgezonderd stond de eindscore op het bord. Een moegestreden Bassevelde had niet de punch om nog iets aan de achterstand te doen en Lovendegem vergenoegde zich met de controle over de match.

Volgende week ontvangt KSK Lovendegem de buren van KFAC Waarschoot.

KVVK Bassevelde: De Pau, De Groote, Ingels (78’ De Klerck), Van Vooren, Van Quekelberghe, Copermans (89’ Humble), Saey, Beauprez, VanWynsberge, Cornelis (71’ De Bock), Daneels.

KSK Lovendegem: De Paepe, Bouchaala, Diop, Dolleslaegers (78’ Madou), Van Waes, Dhaemers, Van Geem (73’ Verbelen), Kesikbas, Cocquyt (84’ Hennebert), Martens, Sucaet.

Doelpunten: 24’ en 35’ Kesikbas 0-1 en 0-2; 70’ Dhaemers 0-3

Geel: De Groote, De Klerck, Van Quekelberghe.