Kerksken
Lebbeke KSK
Datum: 12/11/2006 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Willy Michiels Stadion
Kerksken pakt 2de thuiszege
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kerksken pakt 2de thuiszege
Foto: © SC

    
FC Kerksken – SK Lebbeke 3-2
Zonder de gekwetsten Christophe Callebaut en Davy Cooreman is een strijdvaardig FC Kerksken er in geslaagd de punten thuis te houden.
 
Lebbeke eiste tijdens de eerste helft het meeste balbezit op. Wittenberg maakte pegels van Decuypere en Vermeir onschadelijk. Handspel van De Coeyere in het strafschopgebied bleef onbestraft. Theys en Van Keymolen troffen de lat.
 
Na de pauze bracht Buyl met een kopbaldoelpunt Kerksken op voorsprong. Direct daarop stelde Vermeir met een knappe vrijschop gelijk. Serlippens bracht de thuisploeg opnieuw voor. Een knap schot van Jan Van Baveghem maakte alles te herdoen. In de toegevoegde tijd kopte Van Keymolen de winninggoal tegen de netten.
 
FC Kerksken: Wittenberg, Van Keymolen, Standaert, Van Durme, Vanslembrouck, Buyl, De Schepper (85’ De Blander), De Brabander, Serlippens, De Vriendt (62’ Van Boxtael) en Podevijn.
 
SK Lebbeke: Berckmoes, Dooremont, Decuypere, De Coeyere (53’ Slootmakers), Vermeir, Van Lokeren, Theys, Van Tongelen (76’ Van Baveghem), Cornelis, Van Den Abbeele en Vertongen.
 
Doelpunten: 53’ Buyl 1-0, 56’ Vermeir 1-1, 66’ Serlippens 2-1, 78’ Van Baveghem 2-2 en 92’ Van Keymolen 3-2.
 
Gele kaarten: Standaert, De Schepper, De Vriendt en Podevijn.