Olsa Brakel
Vrasene
Datum: 07/01/2007 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Olsa stadion
Vrasene al 9 wedstrijden ongeslagen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene al 9 wedstrijden ongeslagen
Foto: © SC

 In de eerste wedstrijd na de winterstop is KFC Vrasene een punt gaan oogsten op het veld van het derdegeklasseerde Olsa Brakel. Vrasene speelde een zeer goede wedstrijd en kreeg de beste kansen, maar een verdiende overwinning kwam er niet.

In de eerste helft was Vrasene de betere ploeg, maar echte kansen werden er weinig bij elkaar gevoetbald. In de 5' zette Raaymakers de bal laag voor tot bij Verbeke, maar zijn schot werd geblokt. In de 13' nog eens Raaymakers die deze keer zelf uithaalde. Zijn schot week af en belandde net naast. In de 23' een grote kans voor de thuisploeg. Vanderbeck kwam alleen voor doelman Deck maar trapte naast doel.

In de tweede helft nam Vrasene de bovenhand en kreeg enkele goede kansen. Verbeke stuurde Raaymakers alleen op doel af, maar die trapte voorlangs. Vanderveken kopte een vrije trap van Van Elst net over. In de 55' stuurde Verbeke Raaymakers nog eens alleen op doel af, maar deze keer trapte hij de bal over. In de 57' haalde Everaert uit, maar zijn laag schot vloog net langs de verkeerde kant van de paal. In de 59' dan haalde doelman Browaeys spits Raaymakers neer binnen de 16 meter. Een zuivere penalty, maar de ref weigerde te blazen. Al die gemiste kansen braken Vrasene in de 60' zuur op. Moreels trapte een hoekschop tegen de netten (1-0). Vrasene reageerde en in de 69' stond de stand terug gelijk. Een hoekschop van Van Elst werd hard tegen de netten gekopt door Raaymakers. 2' later weer een hoekschop door Van Elst, maar deze keer trapte Raaymakers de bal hard op doelman Browaeys. Naar het einde toe kreeg Vrasene nog enkele goede kansen. Met een snelle counter bezorgde Raaymakers de bal tot bij Verbeke, die zo alleen voor doel kwam, maar doelman Browaeys redde de meubelen voor de thuisploeg. In de 88' nog maar eens Verbeke, deze keer met een goed schot, maar Browaeys had alweer een uitstekende redding in huis. Een overwinning zou zeker verdiend geweest zijn voor de bezoekers, maar Vrasene blijft toch al 9 weken ongeslagen. Volgend weekend speelt Vrasene de topper tegen leider Appelterre. En noteer ook dat KFC Vrasene deze dinsdag een oefenwedstrijd speelt tegen de A-kern van KSK Beveren. Supporters op post !

Doelpunten:
60' Moreels (1-0), 69' Raaymakers (1-1)