Olsa Brakel
Kemzeke
Datum: 18/03/2007 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Olsa stadion
Olsa Brakel walst over Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Olsa Brakel walst over Kemzeke
Foto: © SC

    
Tijdens de eerste helft toonde Olsa zich duidelijk de betere en ook het scherpst, zodat de 2-0-ruststand als logisch mocht worden gezien. Cornelis ontzette een verrassend afstandsschot van Verspeeten en hield Beerens van de openingstreffer. Een streep van Moreels werd van de lijn geveegd. Beerens tekende voor de voorbereiding van de twee eerste treffers. Langs El Asjadi en De Waegeneer had Kemzeke moeten milderen. Beerens verzuimde nog voor de pauze de klus te klaren.
 
Na de koffie bleek hoe onmondig de Waaslanders waren. Pas in de slotfase kon Van Hoyweghen net niet milderen. Op dat moment had Vandenbussche op de paal gemikt en stond de eindstand al op het bord.
 
Olsa Brakel: Browaeys, Guillemaere (82’ Vanderbeck), Moreels, Vandenbussche, Coppens, Beerens, Antheunis, Verspeeten (69’ Boydens), T’Jampens, Degroote en Sarpong (74’ Vandepontseele).
 
Kl. Kemzeke: Cornelis, Peirsman, Silverans, Perez, Strobbe, Dewilde, Antheunis, Martens (65’ Meerschaert), El Asjadi (79’ Van Lierop), Van Hoyweghen en De Waegeneer.
 
Doelpunten: 29’ Guillemaere 1-0; 32’ Coppens 2-0; 81’ Beerens 3-0; 85’ Vanderbeck 4-0