Terjoden-Welle
Vrasene
Datum: 08/10/2006 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Sportpark Terjoden
Vrasene wint bij Terjoden-Welle
Vrasene wint bij Terjoden-Welle
Foto: © SC

KFC Vrasene heeft zijn eerste uitoverwinning van het seizoen geboekt. Het won met 2-3 op het veld van Terjoden-Welle. Vrasene speelde een zeer goede eerste helft, maar in de tweede periode kwam Terjoden-Welle sterk opzetten en kwamen de 3 punten nog bijna in gevaar.

Na een korte studieronde was de eerste kans voor Terjoden-Welle. Na corner kon er vrij op doel gekopt worden, maar doelman Deck tikte de bal over doel. De minuut daarop weer Terjoden-Welle, deze keer met een schot in de korte hoek, maar Deck lag goed plat. Langs de overkant was het wachten tot de 20' voor een eerste kans. Raaymakers schudde vanop de rechterflank een mooie actie uit de voeten, kwam naar binnen en speelde de verdediging uit. De bezoekende goalgetter trapte de 0-1 in de korte hoek binnen. Dan kregen we een kwartier heen-en-weer voetbal. Kort na het halfuur was het opnieuw Raaymakers die zijn kunsten liet zien. Nadat hij zichzelf goed had weggedraaid vanop het middenveld, spurtte hij tot aan het Terjoden-Welle-doel en verdubbelde de score.
In de tweede helft kwam Terjoden-Welle toch iets meer druk zetten en zocht het naar de aansluitingstreffer. Zo kwam De Smaele in de 53' alleen voor doel, maar trapte de bal toch nog naast. Aan de overkant schoof L. Janssens de bal tot bij Verbeke die maar binnen hoefde te trappen, maar ook hij knalde naast. In de 66' weer Terjoden-Welle met een open doelkans. De Meester trapte tegen de paal. Langs de overkant lukte het de minuut daarop toch om te scoren. Na een lange uittrap van doelman Deck, kopte Raaymakers de bal over de laatste verdediger van Terjoden-Welle. Van Elst devieerde mooi over doelman De Vos (0-3). In de 73' kreeg Vrasene weer een enorme kans, deze keer via de net ingevallen J. Maes. In plaats van zelf op doel te trappen wou hij nog afleggen voor Raaymakers. Een plaatselijke verdediger verhinderde een doelpunt. Terjoden-Welle lukte in 77' dan toch de aansluitingstreffer. Nadat een schot via de paal en Deck terug in het spel kwam, hoefde Gits de bal maar in doel te tikken. De minuut daarop kreeg Vrasene al voor de 3e keer een grote kans om de kloof te vergroten. Een voorzet van J. Maes kwam tot bij Raaymakers, maar die trapte de bal op doelman De Vos. In de 80' weer Terjoden-Welle dat vrij op doel mocht koppen, maar de bal belandde op Deck. Ook Raes kreeg die minuut nog een schietkans, maar weer zat Deck er goed tussen. Deck was op dat moment Vrasene recht aan het houden, maar eigenlijk moesten de counters beter benut worden. In de 81' weer Gits met een schietkans na voorzet, maar het afgeweken schot ging naast. In de 86' lukt het dan toch weer voor Terjoden-Welle. Na een slechte terugspeelbal op Deck, moest Raes de bal maar tegen de netten tikken. Terjoden-Welle geloofde er dus weer volledig in en zette een stevig eindoffensief in. Zo werd een schot nog net op de lijn gered door Deck. Net voor tijd kreeg ook Vrasene nog een reuzekans nadat A. Janssens samen met Raaymakers alleen voor doel verschenen, maar de kans werd slecht uitgespeeld. Uiteindelijk besliste de ref dan toch om de partij af te fluiten en werd een ware thriller afgesloten in het voordeel van KFC Vrasene.
Volgend weekend komt Rapide Lebbeke op bezoek. Supporters op post!

Terjoden-Welle: De Vos, Van Den Branden, De Meester, Vermeulen, De Backer (73’ Gits), Raes, Van der Stockt (58’ De Baeremaeker), De Smaele, Baert, Pauwels (46’ Bellon), Martens

Vrasene: Deck, Maes G, Vanderveken, Penneman, Janssens L (75’ Everaert), Janssens A, Van Elst (69’ Maes J), Raaymakers, De Breucker (59’ De Rijck), Verbeke, D’Eer

Doelpunten: 20' Raaymakers (0-1), 35' Raaymakers (0-2), 67' Van Elst (0-3), 77' Gits (1-3), 86' Raes (2-3)