Lovendegem
Ursel
Datum: 09/12/2007 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Inzet Lovendegem beloond tegen Ursel
Gentil Dossche
| 0 reacties
Inzet Lovendegem beloond tegen Ursel
Foto: © SC

Lovendegem moest het met een halve noodploeg opnemen tegen Ursel dat ook enkele vaste waarden moest missen. De inzet van de thuisploeg werd beloond met de 3 punten.

Gestart met windvoordeel verkozen de bezoekers de lange ballen maar dit kon Peter De Paepe niet verontrusten. Walid Dhakouani glipte door de groene verdediging maar Robrecht De Vlieger ging mooi plat. Een terechte afgekeurde goal van Ursel was verder het enige feit van de eerste helft. 
Na de pauze toch meer dreiging van de thuisploeg met opnieuw een knappe reflex van De Vliegher op inzet van Souheil Baatout. Kansen van Baatout, Thomas Moerman en Tom Ponnet konden net niet worden afgerond. Even na het uur moest doelman De Paepe na een botsing zich laten vervangen door Cedric Van Heule, die foutloos keepte. Walid Dhakouani knalde een voorzet van Ponnet in de vlucht onhoudbaar binnen. Ursel probeerde druk uit te oefenen maar was nogal slordig in de uitvoering. Achterin hield Bram De Baets de deur goed dicht. Christoph Dhont, een plaats vooruitgeschoven, toonde opnieuw een enorme inzet voor zijn team. Ponnet had de 2-0 aan de voet maar speelde te zwak in op Baatout en weg was de kans. In de slotminuten zag Van Heule een kopbal van Samuel Crispyn naast gaan.