St.-Gillis-Waas
Terjoden-Welle
Datum: 09/03/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
Terjoden weet opnieuw wat verliezen is
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden weet opnieuw wat verliezen is
Foto: © SC

De eerste nederlaag voor Terjoden-Welle in 2008 is een feit. Meer zelfs, de laatste nederlaag dateert al van 28 oktober bij Vrasene. Een week later werd er met 4-0 gewonnen van … Sint-Gillis-Waas en net die ploeg maakte een einde aan een mooie reeks.

Sint-Gillis-Waas begon goed met een kopbal van Osselaer over doel. Glenn Van Den Branden zette De Mol op het halfuur op weg naar doel maar Renier was bij de pinken. Een gekraakt schot van Gerdi De Meester was het volgende gevaar voor Terjoden-Welle. Met de rust in zicht kon niemand bij een goede voorzet van Wouter Schouppe en trof De Meester de vuisten van Renier.
 
De wind en regen maakten goed voetbal onmogelijk. Toch kreeg De Smaele kort na de rust een mooie kans maar de flankaanvaller moest te ver uitwijken. Wat later ging een vrije trap van dezelfde speler voorlangs. Op counter zorgde Tim Pauwels met een schot uit de tweede lijn voor een koude douche. Sint-Gillis-Waas ging door op het elan en De Ly kon net niet bij een voorzet van Osselaer.
Terjoden-Welle kreeg nog een aantal kansen, onder andere via De Backer en Martens. De doelman verschalken lukte echter niet. In de slotfase moest Thierry De Jonge gepast ingrijpen om De Ly het scoren te beletten. Een bal van Smet werd nog van de lijn gekeerd.
 
KFC Sint-Gillis-Waas: Tim Renier, Bart De Koning, Kristof Van Rumst, Willem Massoels, Olivier Schelfaut, Kim Verstraeten (k), James De Ly, Thomas De Breucker, Bruno Baetens, Tim Pauwels, Jim Van Osselaer (87’ Joost Smet). Res: Recep Bas, Didier Lenjou, Manu Varewijck
 
SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Glenn Van Den Branden, Gerdi De Meester, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Tom De Smaele, Wouter Schouppe, Gregory De Mol, Tom De Swaef (60’ Geoffrey Poppe), Werner Martens, Kjell Dooremont (84’ Jens Gits). Res: Jens Spitael, Nico Van Der Stock
Doelpunt: 55’ Tim Pauwels (1-0)