Lovendegem
Terjoden-Welle
Datum: 08/03/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 24
Terjoden pakt de winst bij Lovendegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden pakt de winst bij Lovendegem
Foto: © SC

Wedstrijd om snel te vergeten tussen een staartploeg bij wie niets lukt en een topper die al te veel aan de eindronde denkt.

Op een eerste dreiging dienden we meer dan een kwartier te wachten. De Swaef geraakte echter niet voorbij de thuisverdediging. Aan de overzijde had Lootens te weinig kracht over na een lange inspanning. Terjoden-Welle was nadrukkelijk op de helft van Lovendegem maar kon niet door de verdediging breken. Enkel op een zwaar schot van De Mol moest De Paepe ingrijpen. Toen Van Audenaerde een vrije trap doorkopte naar Bouchaala klom de thuisploeg op voorsprong. De plaatselijke vreugde was van korte duur. Jeroen De Backer kapte zich mooi vrij en De Paepe was kansloos.
 
Na de rust had Lovendegem windvoordeel en probeerde in de aanval te trekken. Veel dreiging kwam daar echter niet van. Toen Glenn De Backer onder een voorzet doorging was Vandenbussche te verrast om veel te doen met de bal. Midden de 2de helft ging Gregory De Mol op doel af en kon na een kluts de bal terug veroveren en in doel deponeren. En daarmee was de wedstrijd voorbij want Lovendegem slaagde er niet meer in om te dreigen. In de laatste seconden ging De Mol nog eens op avontuur maar besloot na een lange rush naast.
 
Lovendegem trekt volgende zaterdag naar Maldegem.
 
KSK Lovendegem: De Paepe, Plaetevoet (46’ De Baets), Van Audenaerde, Degrande, Vandenbussche, Bouchaala, Lootens, Ramaekers (70’ Kalkan), Martens, Hennebert, Sucaet.
 
SK Terjoden-Welle: De Backer G., De Meester, Van Den Branden, Bellon, De Backer J., De Winne (70’ Martens), Van Den Stock, De Smaele (70’ Dooremont), De Mol, De Swaef (34’ De Rouck J.), De Rouck Y.
 
Doelpunten: 39’ Bouchaala 1-0; 41’ De Backer J. 1-1;69’ De Mol 1-2
 
Geel: Bouchaala, De Winne en Martens