Bellem SK
Terjoden-Welle
Datum: 22/03/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Gemeentelijk Sportterrein
Terjoden wint de topper bij Bellem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden wint de topper bij Bellem
Foto: © SC

Met groot overwicht maakte Terjoden-Welle een einde aan de sterke reeks van SK Bellem. In de eerste helft kon de thuisploeg nog weerwerk bieden. Na de rust domineerden de bezoekers en drukten dat ook uit in doelpunten.

Na een halve kans van De Vriese voor de gastheren namen de bezoekers de wedstrijd volledig in handen. Brondeel stond in de weg op een schot van De Rouck. De rebound van De Smaele werd van de lijn gehaald. Ook toen Malfroid alleen op hem afstormde gaf de thuisportier geen krimp. De Rouck verlengde een verre inworp nipt over. Op slag van rust vlamde De Smaele op de paal.
 
Kort na de rust was de verdiende bezoekende voorsprong een feit. De Mol verlengde een collectieve actie tegen de netten. Even na het uur was de wedstrijd gespeeld. Brondeel kon De Meester eerst afstoppen maar was kansloos tegen De Rouck. Met nog een klein kwartier voor de boeg vlamde De Mol zijn 2de van de dag binnen. Een paar minuten later tikte Bellon de eindscore op het bord.
 
Volgende week is Terjoden-Welle gastheer voor de nieuwe ploeg in vorm, Evergem Center. 
 
SK Bellem: Olivier Brondeel, Wouter Foket, Sander Dombrecht (20’ Wouter D’Hoedt), Stijn Mouton, Willem Van Nevel, Steven Van Hee, Daan Boydens , Brecht De Vriese, Steven Feys, Steven Foket, Kevin Van De Voorde (66’ Gunther Steyaert). Res: Robby Smorgens, Sibren Van Graefschepe
 
SK Terjoden-Welle: Glenn De Backer, Gerdi De Meester, Glenn Van Den Branden, Joeri De Baeremaeker, Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Gregory De Mol (78’ Yves Bellon), Werner Martens (58’ Jeroen De Backer), Stephen Malfroid (72’ Tom De Swaef), Yannick De Rouck, Kjell Dooremont. Res: Wouter Arijs
 
Doelpunten: 50’ De Mol 0-1; 65’ De Rouck 0-2; 77’ De Mol 0-3; 81’ Bellon 0-4