Lovendegem
Kemzeke
Datum: 05/10/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 6
Kemzeke haalt punt bij Lovendegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke haalt punt bij Lovendegem
Foto: © SC

In een door regen en wind geteisterd stadion zagen de toeschouwers een wedstrijd die getekend werd door het weer en aardig wat discussie over beslissingen van het scheidsrechterlijk trio.

In het eerste kwartier was er enkel een doorsteekpas van De Zutter naar Bouchaala maar Vleeschouwer was de thuisspits te snel af. Op het kwartier kreeg Lovendegem een vrije trap schuin voor doel. Madou verraste iedereen met een lage schuiver, Vleeschouwer incluis. Kemzeke reageerde via Filip Joos die De Paepe tot een parade verplichtte. Even later moest de thuisdoelman zich tonen bij een luchtduel met Buedts. Aan de overzijde nam Van Audenaerde de bezoekende portier op de korrel. Kort na het halfuur devieerde Ruys een licht toegekende vrijschop tegen de netten.
 
Onmiddellijk sensatie in de tweede helft. Na amper 20 seconden werd Martens neergetrokken en Van Audenaerde schoot de penalty voorbij Vleeschouwer. De match werd bitser en de gele kaarten werden bovengehaald. De geschiedenis herhaalde zich en bij een licht toegekende vrijschop devieerde Ruys opnieuw de bal in doel. Enkele minuten later liet Buedts een open kans liggen op een voorzet van Amesian. Toen beide ploegen de slechtste strook van het veld opzochten leek het meer op waterballet dan op voetbal. Even na het uur had De Paepe weinig last met een schot van Ben Omar. De scheidsrechter was voor de bezoekers kop van jut toen hij een handspel van Degrande als aangeschoten beoordeelde. Madou pegelde een rechtstreekse hoekschop op de vuisten van Vleeschouwer.
 
Kortom: geen hartverwarmende wedstrijd. Voor Lovendegem volgt volgende week de reis naar Appelterre.
 
KSK Lovendegem: De Paepe, Van Audenaerde, De Baets, Madou, Degrande, Vandenbussche (74’ Hennebert), De Zutter, Bouchaala, Martens, Van De Sompel, Sucaet
 
KVV Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Peirsman, Ben Omar, Silverans, Ruys, Amesian, Buedts, Joos, Antheunis (77’ De Wilde), Stoop, Van Hoyweghen.
 
Doelpunten: 15’ Madou 1-0; 38’ Ruys 1-1; 46’ Van Audenaerde 2-1; 52’ Ruys 2-2
 
Geel: De Zutter en De Baets(L), Antheunis, Ruys en Joos (K).