Bambrugge RC
Grembergen
Datum: 14/02/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stadion Bambrugge
Grembergen slechts karig beloond bij Bambrugge
Gentil Dossche
| 0 reacties
Grembergen slechts karig beloond bij Bambrugge
Foto: © SC

Was de eerste helft nog enigszins gelijkopgaand, na de rust voerde Grembergen het hoogste woord. Pas in de slotminuten kon Bambrugge alsnog langszij komen.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar en Philip Govaert moest in de voeten van Jens Haelterman. Kris Van Lippevelde viseerde de doelpaal. Grembergen reageerde met een vrije trap van Stijn Quintelier. Freek Hostens kon de bal nog net over de lat tippen. Govaert ranselde een vrijschop van Michiel Van Impe uit de winkelhaak. Hostens lag in de baan van Quintelier en Kevin Goossens liet een open kans wegspringen.

Na de koffie moest Bambrugge het lot van de zwakste ondergaan. Toen Stijn Clinckspoor in de fout ging mocht hij voortijdig gaan douchen. Van op de stip vlamde Geert Ydens zijn 8ste van het seizoen tegen de netten. Grembergen ging op zijn elan verder maar kende pech bij de afwerking. Quintelier zag 2 kanonballen van de lijn geveegd en Pierre Bosteels strandde op Hostens. Met nog een paar minuten op de klok zorgde Kevin Goossens voor een gevleid gelijkspel. Bijna kreeg Grembergen toch nog waar het recht op had maar Michiel De Prins kon niet scoren.

RC Bambrugge: Hostens, De Moerloose (66’ Roggeman), Keymolen, Van Lippevelde, Van Impe, De Vis (84’ Remon), Goossens, Haelterman, Van Laere, Clinckspoor, Rooms (32’ De Prez).

SK Grembergen: Govaert, Ydens, Windhey, Baeyens, Waegeman, Bosteels (88’ Verhelst), De Prins, Michiels, Quintelier, Van Der Vreken (79’ Van De Velde), Cardon.

Doelpunten: 61’ Ydens 0-1; 85’ Goossens 1-1.

Kaarten: Geel: Keymolen, De Vis, Quintelier. Rood: 61’ Clinckspoor.