Bambrugge RC
Terjoden-Welle
Datum: 07/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stadion Bambrugge
Geen afscheiding in derby tussen Bambrugge en Terjoden
Gentil Dossche
| 0 reacties
Geen afscheiding in derby tussen Bambrugge en Terjoden
Foto: © SC

De schrik om te verliezen bleek sterker dan de wil om te winnen en dus bleven de toeschouwers op hun honger zitten. Uiteindelijk kregen beide ploegen wat hen toekwam.

Pas halfweg de eerste helft kwam er een kans, die naam waardig. Een schot van De Meester ging voorlangs. Aan de overzijde moest De Backer zich reppen bij een actie van Van Lippevelde.

Na de rust kwam er enige beterschap. Vandenbrandenen Van Lippeveldekonden niet afwerken. Hostens devieerde een bal in de voeten van De Winne maar die knalde te hoog. Even later klom Terjoden op voorsprong toen De Rouck een vrije trap van De Coen tegen de netten verlengde. De bezoekende vreugde was van korte duur. Goossens werd foutief gestopt en trapte zelf de penalty binnen. Terjoden reageerde met nog een paar halve kansen maar de stand wijzigde niet meer.

Bambrugge:Hostens, Roggeman, Keymolen, Van Lippevelde, Van Impe, De Vis, Goossens, Haelterman (90’ Rooms), Remon (83’ De Coninck), Clinckspoor, Van Laere

Terjoden-Welle: G. De Backer, De Paepe, Van Den Branden, De Meester, De Winne, De Coen, Van Canegem (85’ Malfroid), De Swaef, De Rouck, Dooremont
 

Doelpunten: 79’ De Rouck0-1; 81’ Goossens 1-1

Geel:Roggeman, Van Laere