Eendracht Opstal
Appelterre-Eichem
Datum: 10/04/2010 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 28
Opstal houdt Appelterre in bedwang
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal houdt Appelterre in bedwang
Foto: © SC

Beide ploegen namen een helft voor hun rekening zodat het gelijkspel billijk mag worden genoemd. Co-leider Appelterre ziet de kloof met Terjoden terug groter worden.

Op een eerste echte kans moesten we een half uur wachten. Lorenzo dwong Hélin tot een knappe parade. Even later moest de bezoekende goalie een knal van Lorenzo van onder de lat halen. Kort voor de rust was het dan toch raak. Lorenzo pegelde de bal perfect in de winkelhaak. Appelterre was van slag en mocht zich gelukkig prijzen dat Buys en Sesay nog wenkende kansen lieten liggen.

Volkomen andere match na de koffie. De bezoekers namen het voortouw en Haentjens moest zich tonen op pogingen van Evens, Moulart en opnieuw Evens. Kapitein Harnie beroerde het leder met de hand en mocht gaan douchen. Bal op de stip en De Durpel aarzelde niet. Opstal lag op vinkenslag maar Sesay knalde op de paal. Beide ploegen versierden nog een paar halve kansen maar de stand wijzigde niet meer.

E. Opstal: Haentjens, Smet, Van Der Elst, Saerens, Van Hoomissen, Harnie, Buys, Wende, Gyselinck (59’ De Mulder), Lorenzo (90’ Atilio), Sesay.

E. Appelterre: Helin, Perry Vandenbrande (79’ Cardoen), Vermeerschen, Moulart, Alexander, Steve Vandenbrande, Van De Maele, Vermeulen, Standaert, De Durpel, Evens.

Doelpunten: 37’ Lorenzo 1-0, 54’ De Durpel 1-1.

Gele kaarten: Smet, Wende, Van De Maele. Rode kaart: 54’ Harnie.