Bellem SK
Kruibeke J.Vl.
Datum: 25/04/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Gemeentelijk Sportterrein
Kruibeke naar testmatch dank zij 50-meter doelpunt.
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke naar testmatch dank zij 50-meter doelpunt.
Foto: © SC

Na het debacle van vorige week had Kruibeke nog iets goed te maken en kreeg daarvoor de kans bij Bellem. De ontspannen thuisploeg gaf goede repliek en de match draaide uit op een verdiend gelijkspel.

Kruibeke tekende voor de eerste kans en Johan Segers kopte een voorzet over. Bellem reageerde met ene vlam van Wouter D’hoedt die naast vloog. Een schot van Davy Van Moortel werd nog door een verdedigend been weggewerkt. Aan de overzijde strandde de doorgebroken Lander De Zutter op Jurgen De Maayer. Een dropshot van De Zutter week nog af en ging nipt over. Arne Coeck had een goede beenveeg nodig op een poging van Ward Vertonghen. Net na het halfuur klommen de bezoekers op voorsprong. Van op eigen helft nam Mario Verbraeken de bal op de slof en die verdween pardoes in de winkelhaak. Bellem had geen weerwoord en sleepte zich naar de rust.

Onmiddellijk na de koffie moest Mike Royers goed plat op een strak schot van Thomas Moerman. Segers kopte een hoekschop nipt naast. Phil Canoot probeerde het ook met het hoofd maar Royers was paraat. Kevin Van de Voorde poeierde de bal op de vuisten van Royers. Een vlam van Segers ging een metertje naast. Bij geharrewar na een hoekschop viel het leder voor de linker van Wouter D’hoedt en die knalde de gelijkmaker op het bord. Beide ploegen bleken teveel last te hebben van de drukkende warmte en de match viel volledig stil.

Enigszins bedrukte gezichten bij de bezoekers tot bleek dat Ninove de boot was ingegaan bij Eendracht Opstal. Omdat beide ploegen met gelijke punten en overwinningen eindigen betekent dit immers dat een testmatch moet uitmaken wie naar de eindronde gaat met Appelterre, Maldegem en Bambrugge. Wordt zeker vervolgd.

Bellem: Coeck, Boone, Lootens (62’ Bauwens), Van Hee, Moerman (50’ Canoot), Van de Voorde, De Zutter, D’hoedt, Devriese (70’ Steyaert), De Meulemeester, Dombrecht

Kruibeke:De Maayer (28’ Royers), Verbraeken, Noeninckx, Van Moortel (84’ De Wolf), Verstraeten, Vierbergen (76’ Martens), Kuyé, Vertonghen, Segers, Schippers, Pieters

Doelpunten:32’ Verbraeken 0-1; 67’ D’hoedt 1-1

Gele kaarten:geen