Kemzeke
Bambrugge RC
Datum: 16/01/2011 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 19
Kemzeke stuurt Bambrugge puntenloos terug
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke stuurt Bambrugge puntenloos terug
Foto: © SC

Dat er een groot verschil is tussen uit of thuis spelen bleek nog maar eens. Indachtig de zware nederlaag uit de heenronde stuurde Kemzeke nu de bezoekers met droge 3-0 cijfers huiswaarts.

Bambrugge zorgde voor het eerste gevaar maar De Mol mikte over. Kemzeke reageerde via Matthynssens maar Vervaene was attent. Toen de bezoekende verdediging de bal niet goed weg kreeg vlamde El Bodmossi de openingstreffer tegen de touwen. De thuisploeg ging door op zijn elan al verzuimde Matthynssens de match te beslissen.

Ook na de rust bleef Kemzeke het commando voeren. Van Hoyweghen mikte net naast en Matthynssens kon een bezoekend misverstand niet uitbuiten. Even na het uur lukte het dan toch voor Matthynssens die zijn ploeg op rozen zette. Berckmoes voorkwam de aansluiting bij een kopbal van Arnolis en een knal van De Mol. Net voor affluiten zette Trienpont de eindscore op het bord.

Kl. Kemzeke: Berckmoes, Antheunis,Peirsman, Ruymbeke, Decuypere, Bram Maes, Trienpont, Nicolas Maes, El Bodmossi (73’ Van  Den Abbeele, 84’ Vertenten), Matthynssens, Van Hoyweghen.

RC Bambrugge: Vervaene, De Moerloose, Keymolen, Arnolis, De Vis, Van Tittelboom (77’ Dhaese), De Prez,  Haelterman, Remon (56’ Goeman), Van Laere, De Mol.

Doelpunten: 28’ El Bodmossi 1-0;63’  Matthynssens 2-0;90’ Trienpont 3-0.

Gele kaarten: Van  Hoyweghen, De Prez, Haelterman.