Svelta Melsele
Kruibeke J.Vl.
Datum: 05/09/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 2
Billijke puntendeling tussen Melsele en Kruibeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Billijke puntendeling tussen Melsele en Kruibeke
Foto: © SC

Net zoals vorige week was Kruibeke al vroeg op achtervolgen aangewezen. Midden de tweede helft was alles te herdoen en de talrijke toeschouwers konden zich vinden in het gelijkspel.

Melsele startte als een wervelwind maar Geeraerts kon net niet bij een voorzet van Van den Nieuwenbriel. Even later was het wel raak. Dieter Vermeulen schilderde een hoekschop op het hoofd van broer Filip en die kon vrijstaand binnenknikken. Jong Vlaanderen reageerde met een kopbal van Vertonghen op de lat. Aan de overzijde moest De Maayer zich tonen op een knal van Geeraerts. Kruibeke nam de wedstrijd in handen maar Segers kopte naast. Halfweg de eerste helft had Somers al zijn kunnen nodig op een vrije trap van Pieters. Een schot van Noeninckx verdween nipt naast. Geeraerts bleef de bezoekende defensie bestoken met snelle counters maar knalde voorlangs. Op slag van rust was een poging van Van de Manacker onvoldoende krachtig om Somers ter verrassen.

Ook na de pauze tekende Melsele voor de eerste kans maar De Keersmaeker geraakte niet voorbij De Maayer. Bij Kruibeke werd Penneman ingebracht en dat bleek een gouden wissel. Bij een van zijn eerste baltoetsen bereikte hij Verbraeken en die liet de netten trillen. Melsele reageerde direct via Geeraerts die alleen voor doel kwam maar de bal naast deponeerde. Een vrije trap van Pieters werd door Vertongen net onder de lat gekopt en Somers tikte de bal in hoekschop. Pieters en Vertonghen brachten Segers in schietpositie. Somers gooide zich onvervaard in de voeten om erger te voorkomen. Beide ploegen versierden nog een paar halve kansen maar de stand wijzigde niet meer.

SVELTA MELSELE: Somers, Liessens, De Keersmaeker, F. Vermeulen, D. Vermeulen, De Jonghe (84’ Weyn), Peirsman, Smet, Van den Nieuwenbriel (78’ Van Daele), Geeraerts, Brokken.

KRUIBEKE: De Maeyer, Verbraeken (88’ Haxhiaj), Noeninckx, Van Moortel, Verstraeten, Vangeneugden, Vertonghen, Van De Manacker, Lenjou (59’ Penneman), Segers, Pieters ( 70’ Nielandt).

DOELPUNTEN: 9’ Filip Vermeulen 1-0, 65’ Verbraeken 1-1.

GELE KAART: Lenjou. RODE KAART: 83’ Noeninckx