Ninove
Evergem-Center
Datum: 02/10/2010 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 6
Ninove wint zonder glans van Evergem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ninove wint zonder glans van Evergem
Foto: © SC

Met een doelpunt aan het uur kon een matig Ninove toch nog de drie punten thuis houden. Een onmondig Evergem was niet in staat een vuist te maken al zat de gelijkmaker er in.

Beide ploegen kozen voor een rustig avondje tegen wandeltempo met meer slechte dan verzorgde passen. De thuisploeg kreeg een paar halve kansen maar Noël-Dero en Deraeve misten de goede richting of hoogte. Op een eerste schot tussen de palen was het wachten tot het halfuur. Helin ging goed plat op een knal van Nechelput. De thuisspits liet even later een open kans aan zich voorbijgaan. Net voor de welgekomen koffie lag Helin in de weg van Beerens.

Rust brengt raad was dit keer niet van toepassing want ook in de tweede helft was er amper iets te beleven. Enkel bij een vrijschop van Deraeve moest Helin in actie komen. Aan het uur werd de slaap dan toch even verstoord want Nechelput vond een gaatje in het bezoekende doel. Opdracht volbracht moeten ze bij Ninove hebben gedacht want de match kabbelde verder. Helin had een beenveeg in huis op een poging van Noël-Dero en Deraeve mikte nog eens naast. Tegen affluiten schrok de thuisploeg wakker want De Jaegher nam Callebaut op de korrel. De voordien werkloze thuisportier hield zijn netten schoon.

VK Ninove: Callebaut, Van Belle, Deraeve, Beerens (70’ Verdoodt), De Cooman, Nechelput, De Spiegeleer, Kazi (62’ Torrekens), Boeykens, Noël-Dero (84’ Perreman) en Goubert.

Evergem Center: Helin, De Jaegher, Youssef (52’ Van Brantegem), Schahinger, Steyaert, Eryuruk, Van De Sompel (46’ De Mol), Godfroid, De Puydt, Halili en Van Malderen (46’ Casier).

Doelpunt: 60’ Nechelput 1-0.

Gele kaarten: Van Belle en Van Malderen.