Eendracht Opstal
Kemzeke
Datum: 13/11/2011 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 11
Opstal moet de punten aan Kemzeke laten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal moet de punten aan Kemzeke laten
Foto: © SC

In de eerste gure koude konden noch Opstal noch Kemzeke de toeschouwers warm maken voor het geleverde spel. Toen de bezoekers kort na de rust op voorsprong klommen kon de onmondige thuisploeg geen vuist maken.

Beide ploegen begonnen aan de match met veel goede wil maar al snel was duidelijk dat opwinding ver te zoeken zou zijn. Een eerste kansje diende zich aan op het kwartier toen Sander De Batselier een vrijschop van Kevin Trienpont niet kon klemmen en Dean Meert moest opruimen. Chakib Charifi verlengde een vrije trap van Joachim Van Hoomissen op de hand van de verraste Bjorn Van Avermaet en de bal ging nipt over (21’). Op slag van rust verslikte Laurent Decuypere zich maar het schot van Kevin Harnie werd afgeblokt.

Blijkbaar was de koffie goed bevallen bij Kemzeke want Bart Van De Sompel kopte een hoekschop van Trienpont keihard binnen (48’). Opstal kon geen vuist maken en de match viel stil tot Jeffrey Saman zich verslikte en Decuypere een voorzet van Niels De Nutte moest opruimen (79’). Een 30-meter schot van Kevin Stobbelaar schuurde even later de deklat. Kort voor affluiten schilderde Trienpont de bal op het hoofd van Kevin Frechier en de boeken mochten toe (87’).

Volgende zondag trekt Opstal naar Geraardsbergen en is Kemzeke gastheer voor Ninove.

Eendracht Opstal: De Batselier, Hals, Ecker, Van Der Elst, De Maeyer, Munaron, Noben (62’ Van Baeveghem), Charifi (78’ De Nutte), Meert, Harnie, Van Hoomissen.

Klauwaerts Kemzeke: Van Avermaet, Calle, Saman (85’ N. Maes), Decuypere, B. Maes (70’ Matthynssens), Martens, Vertenten (59’ Frechier), Trienpont, Van de Sompel, Stobbelaar, Franssens.

Doelpunten:48’ Van De Sompel 0-1; 87’ Frechier 0-2

Kaarten: geel: Charifi, B. Maes, Van De Sompel