Eendracht Opstal
KVV Zelzate
Datum: 27/11/2011 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 13
Opstal en Zelzate krijgen elk een punt
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal en Zelzate krijgen elk een punt
Foto: © SC

Na een zoutloze en kansarme wedstrijd konden Eendracht Opstal en VV Zelzate elk een puntje bijschrijven op hun totaal al schieten ze daar niet veel mee op.

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar en Sander De Batselier moest een voorzet van Mustafa Erkoç uit zijn doelvlak zweven. Kevin Druwé vlamde de rebound in de wolken (8’). Erkoç bediende de vrijgelaten Daryl Rawidjan maar De Batselier had een voetveeg in huis. Bij de daaruit volgende hoekschop poeierde Stephen Cox van op 25 meter de afvallende bal los in de kruising (14’). Opstal was enigszins aangeslagen maar Zelzate trok achteruit in plaats van aan te vallen en de match viel stil. Pas na het halfuur kwam er terug enig animo. Sven Munaron ging door over rechts, legde de bal perfect in de loop van Dean Meert en de bordjes hingen gelijk (34’). De bezoekers reageerden via Cox en Tommy Jacobs maar De Batselier gaf geen krimp (40’). Kort voor de pauze kopte Tim Van der Elst een voorzet van Munaron nipt naast.

Ook de rust bleek geen soelaas te bieden want het ging van kwaad naar erger. Een verre knal van Jacobs schuurde de lat aan het uur. De Batselier haalde een poging van Erkoç uit de kruising (72’) en Van der Elst kopte een voorzet nipt over (81’). Meteen viel ook het doek over een wedstrijd om snel te vergeten.

Opstal trekt zondag naar Voorde en Zelzate is gastheer voor Kemzeke.

Eendracht Opstal: De Batselier, Hals (69’ De Brouwere), Ecker, Van Der Elst, Munaron, Mertens, Noben, Charifi (66’ Ver Elst), Meert, Harnie, Saerens.

KVV Zelzate: Braekman, Druwé, Vandevyvere, Joachim Hebberecht, Jacobs, Dierickx (62’ Mortier), Cox, Paerewyck, Erkoç (82’ De Maesschalck), Radwidjan, Behiels

Doelpunten:14’ Cox 0-1; Meert 1-1

Kaarten: geel: Ecker, Paerewyck, Braekman, Druwé, Jacobs, Mertens