Kemzeke
Voorde SV
Datum: 11/12/2011 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Kemzeke kan Voorde niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke kan Voorde niet afstoppen
Foto: © SC

Een niet onaardig spelend Kemzeke kreeg kort na het uur een dubbele opdoffer te verwerken en zag Voorde op de zege afstevenen.

In een gelijkopgaande eerste helft werd weinig doelgevaar bijeen gevoetbald. Frechier geraakte eerst niet voorbij Verschelden en kopte nadien over. Aan de overzijde mikte Moreels naast. Deblander bediende Guillemaere en de bezoekers waren aan het feest. Kemzeke reageerde met een kopbal van Matthynssens die naast verdween.

Na de rust ging de thuisploeg verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Trienpont en Frechier lieten de kans liggen maar na samenspel tussen beiden bracht Frechier de bordjes in evenwicht. De Klauwaerts gingen door op hun elan maar kregen een koude douche toen eerst Deblander en onmiddellijk daarna Asselman de netten deden trillen. Verschelden hield Frechier van de aansluitingstreffer. Een kwartier voor affluiten dribbelde Asselman zich naar zijn 18de van het seizoen en mochten de boeken toe.

Kemzeke is zaterdagavond gastheer voor Merelbeke en Voorde trekt zondag naar Geraardsbergen.

Kl. Kemzeke: Van Avermaet, Calle (71’ Decuypere), Ruymbeke, Martens (76’ Maes), Frechier, Trienpont, Van Damme, Stobbelaar, D’Hondt, Matthynssens (71’ Van Hoyweghen) en Franssens.

SV Voorde: Verschelden, Aissa (64’ De Swaef), Moreels, Hellebaut, De Paepe, Leirens, Deblander (83’ Van Den Brande), Evrard (71’ De Smet), Guillemaere, Asselman en De Taeye.

Doelpunten: 28’ Guillemaere 0-1, 55’ Frechier 1-1, 62’ Deblander 1-2, 64’ en 76’ Asselman 1-3 en 1-4.

Gele kaarten: Franssens, D’Hondt en Asselman.