RFC Wetteren
Eendracht Opstal
Datum: 26/02/2012 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 23
Opstal haalt een punt bij RC Wetteren in blessuretijd
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal haalt een punt bij RC Wetteren in blessuretijd
Foto: © SC

In een weinig oogstrelende partij hielden RC Wetteren-Kwatrecht en Eendracht Opstal elkaar in evenwicht al konden de bezoekers pas in het slot gerechtigheid doen geschieden.

De bezoekers beheersten het eerste halfuur maar echte kansen leverde dat niet op. Pas na het halfuur stak de thuisploeg de neus aan het venster met een te zwak schot van Robby Van Durme en een door Sander De Batselier geneutraliseerde poging van Lesley Hoorens. Op slag van rust moest Jonas Lekens een knal van Tim Van der Elst over tippen.

Kort na de koffie pakte Niels De Maeyer een 2de geel en Opstal mocht met 10 verder. Van Durme knalde op een verdedigend been en De Batselier lag in de weg bij de rebound van Paul Wellekens. Aan de overzijde ging een verre lage schuiver van Glenn Noben nipt naast. De numerieke minderheid begon de bezoekers parten te spelen. Wellekens kapte zich mooi vrij maar viseerde de dwarsligger. Bart Ghyselinck was er als de kippen bij om de rebound binnen te knallen (75’). Kort voor affluiten kreeg ook Matthieu Verhoeven een 2de geel en Opstal gaf direct gas bij. Met een strak grondscherend schot bracht Dimitri Deleau de bordjes in evenwicht.

Volgende zondag trekt RC Wetteren-Kwatrecht naar Kemzeke en is Opstal gastheer voor Zottegem

RC Wetteren-Kwatrecht:Lekens, Van Durme, Vermeerschen, Franky Verhoeven, Ghyselinck, De Poorter, Van De Sompel, Matthieu Verhoeven, Wellekens, Ahorukomeye (84’ De Swaef), Hoorens

E. Opstal:De Batselier, Van Der Elst, Deleau, De Maeyer, Munaron, Mertens (68’ Ecker), Ver Elst (63’Haegeman), Noben, El Boudati, Harnie, Saerens.

Doelpunten:75’ Ghyselinck 1-0, 93’ Deleau 1-1

Kaarten: Geel: Van Durme, Vermeerschen, De Poorter, Deleau. Rood (2x geel): 50’ De Maeyer, 90’ M. Verhoeven