Eendracht Opstal
Geraardsbergen SV
Datum: 01/04/2012 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 27
Opstal wint verdiend van Geraardsbergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal wint verdiend van Geraardsbergen
Foto: © SC

Na een eerder flauwe eerste helft klom de thuisploeg kort na de rust op voorsprong. De onmondige bezoekers hadden geen pasklaar antwoord en Opstal hield de nodige punten in eigen huis.

De gastheren openden met goed gegroepeerd voetbal maar echte kansen leverde dat niet op. Geraardsbergen stak de neus aan het venster via Koen Heereman die eerst een vrije trap naast verlengde en nadien een kopbal in de handen van Sander De Batselier zag verdwijnen (27’). Opstal reageerde via de opdrijvende Tim Van der Elst die over mikte (37’).

De koffie was pas verteerd of Glenn Noben bediende Niels De Maeyer en die deponeerde de bal in de hoek (48’). De bezoekers probeerden het tij te keren maar De Batselier was attent op een vrije trap van Davy Standaert (52’). Aan de overzijde had Michel Wittenberg een goede save nodig op een schot van Dean Meert (54’). Toen De Maeyer de bal doorspeelde naar de zich vrij kappende Pieter-Jan Haegeman mochten de boeken toe (72’). Geraardsbergen ging op zoek naar de aansluitingstreffer maar de thuisverdediging gaf geen krimp.

Zondag 15 april trekt Opstal naar Zelzate en is Geraardsbergen gastheer voor Kemzeke.

Eendracht Opstal: De Batselier, Van der Elst, De Maeyer, Munaron (61’ Mertens), Noben, Charifi (72’ Deleau), Haegeman, Meert (87’ Farratou), Harnie, Saerens, Van Hoomissen.

SV Geraardsbergen: Wittenberg, Pruyt, De Vuyst (89’ Machtelinckx), De Wannemaeker, Standaert (81’ Lackner), Van Slembrouck, Van der Linden, De Durpel, De Couvreur, Heereman (74’ Cools), Reubens

Doelpunten: 48’ De Maeyer 1-0, 72’ Haegeman 2-0

Gele kaarten: Charifi, Mertens, De Wannemaeker