Kemzeke
Svelta Melsele
Datum: 08/10/2011 19:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 6
Kemzeke en Melsele delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke en Melsele delen de punten
Foto: © SC

Ook na de 6de speeldag blijft Melsele ongeslagen nadat de ploeg in het Waaslandse duel bij Kemzeke een verdiend punt ging halen. Zelfs met een man minder kon de thuisploeg toch nog een achterstand wegwerken.

Al vroeg in de wedstrijd moest Somers plat op een schot van Van Hoyweghen (6’). Op het antwoord van Melsele was het wachten tot de 20ste minuut toen Liessens een doorgekopte hoekschop naast knalde. Ook Geeraerts kon de juiste richting niet vinden. Van De Sompel mikte voorlangs en Frechier kwam een stapje te kort. Net voor het halfuur moest Somers zich reppen om een poging van Trienpont van onder de lat te ranselen. Melsele reageerde met een afstandsschot van Smet maar ook Van Avermaet gaf geen krimp. De bezoekers bleven voor constante druk zorgen maar echte kansen kwamen er niet.

Kort na de pauze mocht D’hondt vervroegd gaan douchen na een foutieve ingreep op Geeraerts. Bal op de stip en Smet kende geen genade (53’). Melsele ging door op zijn elan maar Van den Nieuwenbriel geraakte niet voorbij Van Avermaet. Kemzeke herpakte zich en toen Van Hoyweghen het hoofd van Van de Sompel vond hingen de bordjes gelijk (58’). Franssens haalde Van Den Nieuwenbriel neer in de 16 maar de ref liet begaan. Even later claimde ook Kemzeke een strafschop toen een glijdende Liessens de bal op de arm kreeg maar ook hier liet de ref doorspelen. Kort na het halfuur dreigde Decuypere op counter en Somers moest plat. Ook bij een vlam van Matthynssens was de bezoekende goalie bij de pinken. Aan de overzijde trapte Vermeulen eerst van dichtbij over en nadien in het zijnet. Scoren zat er niet meer in.

Volgende zondag gaat Kemzeke op bezoek bij Appelterre. Melsele is zaterdagavond gastheer voor Geraardsbergen in het nieuwe complex aan de Albrecht Rodenbachlaan 29.

Klauwaerts Kemzeke: Van Avermaet, Calle, Ruymbeke, Decuypere, Martens, Frechier (79’ Matthynssens), Trienpont, Van de Sompel (81’ Saman), D’hondt, Van Hoyweghen, Franssens.

Svelta Melsele: Somers, Liessens, F. Vermeulen, Kersschot, Smet, De Moor (67’ Vinck), Van Den Nieuwenbriel, Baert, Vanhaecht, Geeraerts, Brokken.

Doelpunten: 53’ Smet 0-1; 58’ Van de Sompel 1-1.

Kaarten: Geel: De Moor, F. Vermeulen, Brokken, Kersschot, Van de Sompel, Decuypere. Rood: 53’ D’hondt (2x geel)