FC Lebbeke
Avanti Stekene
Datum: 21/03/2015 20:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 26
Rapide Lebbeke en Avanti Stekene krijgen elk een punt.
Gentil Dossche
| 0 reacties
Rapide Lebbeke en Avanti Stekene krijgen elk een punt.
Foto: © SC

Kansarme wedstrijd waarin de slechte passen en storende foutjes amper te tellen waren en het ritme uit de match haalden. De bezoekers kwamen duidelijk voor een punt en dat konden ze ook meenemen.

Pas aan het halfuur noteerden we het eerste echte doelgevaar toen David Pauwels een vrije trap van Lendert Putteman uit de kruising moest duwen. Voordien bleef Kenneth Leemans attent bij scherpe voorzetten van Kevin Thuy (7’) en Baba Iddi (11’). Joren Van Nijvel kon te weinig kracht zetten om Pauwels te bedreigen (38’) terwijl de bezoekende goalie een verre vlam van Mohamed Dahmany slechts in 2 tijden kon onschadelijk maken (40’).

Ook na de pauze bleef Avanti met een dubbele gordel zijn doelgebied verdedigen en rekenen op een sporadische counter. Een schot in de draai van Maarten Cooreman hobbelde net naast de paal (48’) en aan de overzijde bleef Leemans attent op een schuiver van Thuy (49’). Iddi kon een scherpe voorzet van Basel Zarzour niet verlengen (52’). Putteman mikte een vrije trap naar de verste hoek maar Pauwels kon de bal uit zijn doelvlak halen (70’). Bij een geharrewar voor het bezoekende doel werd een poging van Joachim De Block nog net van de lijn geveegd (71’).

Volgende zondag trekt Rapide Lebbeke naar Appelterre en is Avanti Stekene gastheer voor Maldegem.

Rapide Lebbeke: Leemans, Dahmany, De Visscher (69’ De Block), Salvi, Verdeyen, Van Nijvel (64’ Bossekota), Putteman, Wauters, Iakovlevski, Cooreman, Vanderhaegen (56’ Karamanis).

Avanti Stekene: Pauwels, T. Koppen, W. Koppen, Franssens, Zarzour, Dewilde, Mennes, Iddi (81’ Van De Velde), Thuy, De Maesschalck (73’ De Bruycker), Motyka.

Doelpunten:geen

Kaarten: geel: 12’ Dahmany, 42’ Motyka, 79’ Iddi, 85’ Bossekota. Scheidsrechter: Sofian Milad