Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Club Brugge - Sporting Lokeren (Play-off 1)

Volg de match tussen Club Brugge en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Club Brugge en Sporting Lokeren sluiten vanavond de derde speeldag van Play-Off I af. U kan de wedstrijd LIVE volgen op uw favoriete voetbalsite.

Club-coach Adrie Koster recupereert tegen Lokeren Jeroen Simaeys, terug uit schorsing. De Limburger wordt meteen terug in de basis gedropt. Slachtoffer is Vadis Odjidja, hij moet tevreden zijn met een plaatsje op de bank. De andere tien spelers kwamen ook tegen Anderlecht aan de aftrap.

Blauw-zwart hoopt de sterke prestatie tegen Anderlecht te bevestigen. Bij winst klimt Club Brugge naar de derde plaats naast Standard, en op twee punten van leider Anderlecht.

Bij Lokeren, dat nog op zoek is naar zijn eerste zege in de play-offs, voert trainer Peter Maes drie vervangingen door. Koen Persoons, Benjamin Mokulu en Jérémy Taravel komen terug uit schorsing en nemen de plaatsen van Donovan Deekman, Ibrahima Gueye en Laurens De Bock, afgelopen week lichtjes ziek, in.
Club Brugge: Coosemans Colin, Van Der Heyden Peter, Hoefkens Carl, Dirar Nabil, Blondel Jonathan, Simaeys Jeroen, Akpala Joseph, Donk Ryan, Geraerts Karel, Van Gijseghem Daan, Perisic Ivan.
Lokeren: Copa Barry Boubacar, Taravel Jérémy, Maric Mijat, Tiko Tshilola Tshinyama, Overmeire Killian, Persoons Koen, De Ceulaer Benjamin, Mokulu Tembe Benjamin, Tshimanga Katuku, De Pauw Nill, Leko Ivan.
1
De Nederlandse scheidsrechter van dienst, Bjorn Kuipers, fluit de wedstrijd op gang.
2
Flauw schot van Mokulu. Coosemans raapt de ongevaarlijke bal op.
2
In het Jan Breydelstadion vallen de vele lege zitjes op.
4
Eerste hoekschop van de match voor Club Brugge. Tiko werkt de bal goed weg.
6
Drie hoekschoppen in een korte tijd voor de thuisploeg. De Club-supporters schreeuwen hun ploeg naar voren.
10
Club Brugge zorgt voor de nodige druk. Copa werd in de eerste tien minuten herhaardelijk getest.
11
 Gele kaart voor Jérémy Taravel
Taravel hield de bal met de arm tegen.
13
Blauw-zwart krijgt op een interessante plaats een vrije trap. Blondel doet er niets mee.
14
Mokulu komt goed weg na een fout op Hoefkens.
16
Blondel snoept de bal af van Taravel. Persoons kan net op tijd onderscheppen.
17
Lokeren komt momenteel niet in het spel voor.
18
Een schot van Dirar op aangeven van Perisic gaat net naast de verste paal.
20
Mokulu ontsnapt opnieuw aan een gele kaart. Deze keer kreeg Dirar een tik in het gelaat, maar zonder veel erg.
21
Eerste kansje voor de bezoekers. Mokulu brengt de bal voor doel, maar niemand van zijn ploegmaats is gevolgd.
22
Akpala haalt in een tijd uit na een voorzet van Dirar. Copa gaat goed plat.
25
Nill De Pauw wenst een strafschop uit te lokken door zich op een groep Club-spelers te pletter te lopen in het stafschopgebied. De scheidsrechter trapt er niet in en laat verder spelen.
28
Vrije trap voor Lokeren. Leko trapt de bal richting zestien, Van der Heyden helpt Coosemans om de bal weg te werken.
29
Taravel doet zijn uiterste best om een tweede gele kaart te pakken. De Fransman gaat met twee voeten vooruit richting bal, Akpala kan maar net ontwijken.
31
Bijna 0-1. Mokulu werd alleen voor doel gezet, maar Coosemans stond alert te keepen.
35
De Bruggelingen creëren de ene kans na de andere, maar de afwerking ontbreekt.
41
Club verdient een doelpunt. Na hoekschop zeven is de afwerking nog steeds niet nauwkeurig genoeg.
43
Gevaarlijke voorzet van Hoefkens richting Geraerts, maar die kan net niet aan de bal.
45
De geblesseerde Van Gijeghem werd in de rust vervangen door Odjidja. Lokeren start de tweede periode met dezelfde elf.

Scheidsrechter
Rust
Ondanks de vele kansen voor de thuisploeg is de stand nog steeds 0-0. Kan Lokeren in de tweede helft nog iets forceren of gaat Club Brugge krijgen wat het in de eerste helft verdiende?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Vervangen Daan Van Gijseghem
Ingevallen Vadis Odjidja

48
Het is opnieuw de thuisploeg die meteen aanvalt. Na haltes bij Geraerts en Dirar, mikt Perisic zijn schot rehct in de armen van Copa.
51
Hoekschop voor Lokeren. Die levert niets op.
55
Club blijft op zoek naar dat ene doelpunt dat maar niet wilt vallen. Perisic trapt in de juiste richting, maar Copa laat zich niet verrassen.
58
Lokeren rukt nog eens op naar het Brugse doel. Mokulu mikt op de verste paal, dit was een reuzekans.
60
De bezoekers beginnen beter in de wedstrijd te komen. Club gaat nog moeten opletten van de snelle aanvallers.
63
Copa werkt met de vingertoppen een gekruist schot van Odjidja in hoekschop.
65
De Nederlandse arbiter fluit opnieuw geen strafschop. Het is alweer Tshimanga die een overtreding maakt op Dirar in de zestien.
67
De Ceulaer zet voor naar Persoons die de bal hoog over doel schiet.
70
Nog twintig officiële speelminuten. Wie krijgt de bal eindelijk in doel?