cluClub Brugge
lokSporting Lokeren
Datum: 17/04/2011 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jan Breydel
Koster start met Vadis op de bank
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Koster start met Vadis op de bank
Foto: © SC

Club Brugge en Sporting Lokeren sluiten vanavond de derde speeldag van Play-Off I af. U kan de wedstrijd LIVE volgen op uw favoriete voetbalsite.

Club-coach Adrie Koster recupereert tegen Lokeren Jeroen Simaeys, terug uit schorsing. De Limburger wordt meteen terug in de basis gedropt. Slachtoffer is Vadis Odjidja, hij moet tevreden zijn met een plaatsje op de bank. De andere tien spelers kwamen ook tegen Anderlecht aan de aftrap.

Blauw-zwart hoopt de sterke prestatie tegen Anderlecht te bevestigen. Bij winst klimt Club Brugge naar de derde plaats naast Standard, en op twee punten van leider Anderlecht.

Bij Lokeren, dat nog op zoek is naar zijn eerste zege in de play-offs, voert trainer Peter Maes drie vervangingen door. Koen Persoons, Benjamin Mokulu en Jérémy Taravel komen terug uit schorsing en nemen de plaatsen van Donovan Deekman, Ibrahima Gueye en Laurens De Bock, afgelopen week lichtjes ziek, in.

U kan de wedstrijd hier LIVE volgen.

Opstellingen

Club Brugge: Coosemans, Van der Heyden, Hoefkens, Dirar, Blondel, Simaeys, Akpala, Donk, Geraerts, Van Gijseghem en Perisic

Lokeren: Copa, Taravel, Tiko, Maric, Overmeire, Persoons, De Ceulaer, Mokulu, Tshimanga, De Pauw en Leko.

Meer nieuws