Datum: 02/05/2015 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Club begint levensbelangrijk tweeluik op Sclessin
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club begint levensbelangrijk tweeluik op Sclessin
Foto: © Photonews

Club Brugge staat voor een levensbelangrijke week. De West-Vlamingen kunnen in Luik en in Brussel een optie nemen op de titel. De eerste opdracht staat vanavond op het menu: de verplaatsing naar Standard.

Meer zelfs: de verplaatsing naar een gehavend Standard. De Rouches lijken volledig uitgeteld voor de titel na de recente nederlagen. Niemand gelooft dan ook in de kansen van rood-wit tegen de blauw-zwarte machine.

"Het klopt dat Standard is uitgeteld voor de titel", geeft ook Michel Preud'homme aan. "Maar ze hebben nog andere zaken om voor te vechten. In Luik hopen ze ook om volgend seizoen Europees voetbal te zien."

Bij Club liggen Bjorn Engels, Felipe Gedoz, Thomas Meunier en Boli Bolingoli nog steeds in de lappenmand. En er staat ook meteen een vraagteken achter de naam van Ruud Vormer. Er is ook goed nieuws: Victor Vazquez is opnieuw klaar om te knallen.

Club en Standard stonden op speeldag één van play-off 1 ook al tegenover elkaar. Standard kwam op Olympia in de openingsfase op voorsprong, maar uiteindelijk won blauw-zwart met 2-1.

Pakt Club Brugge ook vanavond de overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 150 euro op. Denk je dat blauw-zwart opnieuw voor een 1-2-winst zorgt? Dan mag je maar liefst 630 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws