Volg de match tussen OH Leuven en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

OH Leuven: Kaminski Thomas, Boi Frederik, Raymaekers Wim, Weuts Koen, Dejmek Radek, Gislason Stefan, Geraerts Karel, Nys Pieter, Diandy Cristophe, Azevedo Thomas, Remacle Jordan.
Lierse SK: Kawashima Eiji, Grncarov Boban, Saïdi Karim, Gaxa Siboniso, Wils Thomas , Maric Milos, Hussain Yasser, Ayew Abdul Ibrahim, Hairemans Geoffry , Bidaoui Soufiane, Elgabas Mohamed .
1
De wedstrijd is begonnen.
6
Leuven en Lierse hebben geen haast. Het resultaat is dan ook dat er maar weinig kansen komen.
20
Hussain trapt in het zijnet.
37
Kaminski komt makkelijk tussen op een steekbal van Hussain.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten bij een logische 0-0. Het was een bijzonder teleurstellende eerste helft. Na rust kan het alleen maar beter gaan.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Vervangen Hussein Yasser
Ingevallen Cofie Bekoe

49
Bidaoui trapt over. Lierse blijft op zoek gaan naar de openingsgoal. OH Leuven plooit niet.
51
Alweer Lierse met een gevaarlijk standje. Ayew trapt in het zijnet.
55
Invaller Bekoe trapt een grote kans naast.
55
 Gele kaart voor Abdul Ibrahim Ayew

58
Lierse heeft geluk wanneer een schot van Leuven tegen de deklat gaat.

65
Lierse verdient een goal. Kaminski redt dit keer met een hand op een schot van Sonck.
66
Lierse krijgt een strafschop! Invaller Sonck wordt omver gelopen en ref Van de Velde wijst naar de stip.
67

Goal
Doelpunt van Mohamed El Gabas (Onbekend Onbekend)
Elgabas trapt de strafschop middendoor. De speler van Lierse heeft wel geluk dat doelman Kaminski een hoek koos.
73
Leuven lijkt geen zin te hebben om te voetballen. Zelfs bij een 0-1 achterstand blijven ze verdedigen.