Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Herbeleef Standard - SK Beveren (Play-off 2)

Volg de match tussen Standard en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

In groep a van po2 neemt Waasland-Beveren het om 18:00 op tegen Standard in Luik. Standard kan niet meer eerste worden in de groep, maar Waasland-Beveren zou van de vierde naar de derde plaats kunnen stijgen bij winst, én als Moeskroen verliest van Kortrijk.
18:37

Een slagveld op Sclessin, veel spelers blijven geblesseerd liggen

1
Standard-Waasland-Beveren: 0-0
1
De bal rolt in Luik
Standard heeft in een half leeg stadion afgetrapt voor de laatste wedstrijd van het seizoen.
3
Standard gevaarlijk!
Na een steekbal van Dossevi kan Miya verdedigd worden waardoor het schot niet kan volgen.
4
Zwak balverlies in de voorhoede van Waasland Beveren, uit de counteraanval van Standard volgt een slap schot
5
Dossevi trapt tegen de lat
Na een prachtige bal van Kosanovic kan Dossevi de zestien binnendribbelen en schieten, maar via een verdediger belandt die inzet op de lat
8

Goal
Doelpunt van Ivan Santini (Matthieu Dossevi)

10
Standard op voorsprong in eigen huis
Via een mooie combinatie weet Dossevi de score te openen in Luik.
11
Na het doelpunt laat Standard zich een beetje zakken wat voor meer balbezit zorgt voor Waasland-Beveren.
16

18
Blessure Samy Mmaee lijkt ernstig
De blessure ziet er ernstig uit, Mmaee moet met een Brace van het veld gedragen worden.

24
Een voorzet van Standard kan geblokt worden door een Waasland-Beveren-verdediger. Het staat nog steeds 1-0 op Sclessin.
25
Kosanovic is terug binnen de lijnen nadat hij behandeld moest worden aan de zijlijn. Hij lijkt in orde.
26
Milosevic ook van het veld met blessure
Milosevic komt niet terug in het spel en wordt wegens een blessure aan de kant gehouden. Coulibaly mag invallen.

Derde geblesseerde moet van het veld, Kosanovic eraf
Kosanovic blijft na een kopduel liggen en lijkt ook gewisseld te moeten worden. Dat is al de derde blessure deze wedstrijd!
31
Na een paar minuten met een mannetje minder komt nu Fiore binnen de lijnen voor Les Rouches.
32
Vervangen Milos Kosanovic
Ingevallen Corentin Fiore

33
Goed voordeel gegeven van de scheids, Enoh wordt hard naar de grond gewerkt door M'Sila maar de aanval mag verder. Nu toch nog gefloten nadat de pass van Dossevi niet aankwam.
34
 Gele kaart voor Zakaria M'Sila

35
Al de derde gele kaart van de wedstrijd, maar nu wordt ook Stijn Vreven aangesproken door de scheidsrechter. De coach moet zich rustig houden lijkt het.
36
 Gele kaart voor Floriano Vanzo

36
Santini trapt uit een voorzet recht in de handen van de doelman. Vlak daarna schiet Waasland-Beveren voor het eerst op doel, maar geen probleem voor Hubert.
37
Waasland-Beveren-speler M'Sila komt goed weg zonder kaart na een tackle langs achter.
39

39
Siebe Schrijvers zijn vrije trap kan gestopt worden door de doelman, de rebound gaat daarna hoog over.
41
Waasland-Beveren krijgt meer grip
De wedstrijd is iets meer in de hand van Waasland-Beveren aan het einde van de eerste helft. Gevaar is er nog niet.
43
Langil kan de zestien van Standard binnenkomen en uithalen, maar via een Standard-verdediger gaat de bal achter. De hoekschop is ongevaarlijk.
44
Vijf minuten extra tijd door de vele blessures en overtredingen in de eerste helft van Standard - Waasland-Beveren.
45
Rust in Luik, Standard is de betere ploeg
Standard staat op basis van de stevige eerste helft verdiend op voorsprong. Waasland-Beveren nam het in de laatste fase wel wat over. De tweede helft wordt interessant.
45
De bal rolt weer voor de tweede helft van Standard - Waasland-Beveren
Het spel komt weer op gang in Sclessin.
45+3
Dossevi wil met een hoogstandje de bal spelen maar Waasland-Beveren kan makkelijk overnemen. Het fluitsignaal komt dichterbij.

Scheidsrechter
Rust
Standard - Waasland-Beveren: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Zakaria M'Sila
Ingevallen Livio Nabab

48
Een voorzet van Edmilson passeert iedereen waardoor de doelman een doeltrap kan nemen.
51
Na een tegenaanval van Waasland-Beveren wordt Langil afgestopt door Arslanagic die daarvoor geel krijgt.
52
 Gele kaart voor Dino Arslanagic

53
Waasland-Beveren ziet een prachtig schot van Vanzo, de rechtsbuiten, gestopt worden door Hubert.
55
Uit een voorzet van Dossevi maakt Santini een acrobatische trap maar de bal wordt gekeerd.
56
Grote kansen voor Les Rouches
Edmilson op de lat met een prachtig schot van op het randje van de zestien.
61
 Gele kaart voor Milos Maric

63
Een vrije trap van Dossevi wordt overgekopt, een klein kansje. Uit een tegenaanval ontstaat geen gevaar.
64
Een bliksemsnelle counter van Standard na een hoekschop van Waasland-Beveren leidde tot een schot van Dossevi. De hoekschop daarna wordt gevangen door de doelman.