Club Brugge drukt door voor flankverdediger: "Dit verandert de situatie"

Club Brugge drukt door voor flankverdediger: "Dit verandert de situatie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge toont zich al serieus actief op de binnenlandse transfermarkt. Na Thibault Moulin tonen ze nu interesse voor Laurent Jans, de 23-jarige verdediger van Waasland-Beveren. En dat zou wel eens vlug geregeld kunnen worden.

Zijn entourage liet ons intussen al weten dat de belangstelling van Club Brugge er is en als het van hen afhangt komt er heel snel een akkoord. Jans zelf ziet een transfer naar een topclub uiteraard zitten. Al weet hij wel dat hij de concurrentie zal moeten aangaan met Laurens De Bock, dit seizoen onbetwist titularis bij blauw-zwart.

Voor de duidelijkheid: bij Waasland-Beveren is Jans de vaste rechtsachter, maar bij de nationale ploeg van Luxemburg speelt hij op linksachter. De polyvalentie van de flankverdediger is dus een extra troef voor Club Brugge om hem binnne te hengelen. Ook Davy De fauw twijfelt immers over een contractverlenging.

"Er is interesse van Club", vertelt Jans in het Luxemburgse Tageblatt. "Er was al contact met de club. Eerst moet er op clubniveau een akkoord gevonden worden en dan kan ik gesprekken voeren. Ik voel me wel goed bij Waasland-Beveren, maar als een topclub zoals Club Brugge aanklopt, verandert dat de situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties