hanHannover 96
breWerder Bremen
Datum: 22/10/2005 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: AWD-Arena
Bremen geraakt niet voorbij Hannover
Dirk Pieters
| 0 reacties
Bremen geraakt niet voorbij Hannover
Foto: © SC

Werder Bremen is er niet in geslaagd om te winnen van Hannover. Door het gelijkspel ziet het Bayern opnieuw alleen leider worden. Beide ploegen kregen in deze 'kleine' derby van het noorden genoeg kansen, maar scoren lukte niet.
 
In de eerste helft kregen beide ploegen genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar doelpunten zaten er vandaag duidelijk niet in. Vooral aanvaller Nelson Valdez wrong in de eerste helft twee grote kansen de nek om. Aan de overkant moest doelman Andreas Reinke gepast tussenkomen op schoten van Thomas Brdaric en Christoph Dabrowski.
 
Ook in de tweede helft waren er kansen genoeg, maar opnieuw stonden beide doelmannen goed te keepen. Torsten Frings en invaller Miroslav Klose kregen nog enkele kansen, maar geen van beiden vond de weg naar doel. De grootste kans was er nog voor Klasnic, na een misverstand in de thuisdefensie, maar doelman Enke hield zijn ploeg recht. Bremen moest de laatste tien minuten met een mannetje minder verder. Jurica Vranjes kreeg de rode kaart en bracht Werder Bremen nog bijna in de problemen. [AN]