Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 31
Stadion: EasyCredit-Stadion
Nürnberg en Wolfsburg in evenwicht

Nürnberg en Wolfsburg hebben elkaar zaterdagmiddag in evenwicht gehouden. De bezoekers zijn zo nog altijd verre van veilig. Nürnberg maakte een achterstand goed.

Na een kwartier spelen zag het er goed uit voor de bezoekers. Marcelinho had een geniale ingeving en stuurde Krzynowek weg. Die maakte de klus ook af. Niet veel later was alles weer te herdoen. Wolf kopte een hoekschop van Saenko in doel. Zijn eerste doelpunt in 83 wedstrijden. De wedstrijd kabbelde daarna verder en aan de rust stond het 1-1.

Na rust weinig beterschap. Het warme weer speelde beide ploegen blijkbaar parten, want kansen waren uiterst zeldzaam. Wolfsburg was wel dichter bij de voorsprong dan de thuisploeg, maar het bleef 1-1.