Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Schuco Arena
Bielefeld maakt einde aan droom Hannover
Philippe Crols

Hannover 96 kwam dankzij de resultaten van de laatste weken nog in aanmerking voor een Europees ticket. Een nederlaag in Bielefeld maakte aan die droom echter een einde.

De bezoekers lieten in de eerste minuten de beste indruk na, maar kwamen halverwege de eerste helft toch op achterstand. Het was alweer de ervaren Wichniarek die zijn team op voorsprong plaatste. Op het halfuur kwam Hannover wel weer in de wedstrijd. Na voorbereidend werk van Huszti maakte Rosenthal er 1-1 van. Lang duurde de vreugde in het bezoekende kamp niet. Amper een minuut later wist BöhmeEnke te verschalken. met een mooie lob doelman

Na rust trok Hannover naar voor en moest Hain een kopbal van Bruggink onschadelijk maken. Ook Balitsch probeerde het een keer. Toch was het Bielefeld dat opnieuw wist te scoren. Vata maakte de 3-1. Hannover kon nadien geen vuist meer maken waardoor het ook een kruis mag maken over de Europese droom.