fraEintracht Frankfurt
hbeHertha Berlin
Datum: 11/08/2007 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Commerzbank Arena
Wolfsburg en HBSC ontgoochelen
Philippe Crols
| 0 reacties
Wolfsburg en HBSC ontgoochelen
Foto: © SC

Van de topclubs kreeg u al een uitgebreid verslag. Er stonden zaterdag ook nog enkele andere wedstrijden op het programma. Daar krijgt u een kort verslagje van in het overzicht.

Leverkusen – Cottbus  0-0

Leverkusen slaagde er in eigen huis tegen Cottbus niet in om de drie punten te pakken. De thuisploeg, met nieuwkomer en topschutter Gekas in de ploeg, had nochtans de beste kansen, maar gescoord werd er niet. Cottbus kwam amper aan kansen toe en zal allicht heel blij zijn met dit gelijkspel.

Wolfsburg – Bielefeld  1-3

Wolfsburg heeft een hele slechte beurt gemaakt op de openingsspeeldag. Een inspiratieloos Wolfsburg ging tegen degradatiekandidaat Bielefeld met 1-3 ten onder. De ervaren Wichniarek had de bezoekers op een 0-1 voorsprong geplaatst. Na rust maakte Eigler er al snel 0-2 van. Nieuwkomer Radu redde voor Wolfsburg nog wel de eer, maar net daarvoor had Kirch er al wel 0-3 van gemaakt.

Frankfurt – HBSC  1-0

Hertha BSC heeft zich op de eerste speeldag al meteen laten kennen. Op bezoek bij degradatiekandidaat Frankfurt werd er met het kleinste verschil verloren. Amanatidis maakte na een halfuur het enige doelpunt van de match.

Vooraf