Speeldag: Speeldag 25
Stadion: EasyCredit-Stadion
Ook tegen Bochum wint Nürnberg niet
Philippe Crols

Ook in eigen huis tegen Bochum is Nürnberg er niet in geslaagd te winnen. De bekerwinnaar kwam heel snel op achterstand, maar stelde meteen weer gelijk. Daar bleef het ook wel bij.

Bochum kende een droomstart in Nürnberg. Na vijf minuten stond het al 0-1 na een goal van Sestak. Lang duurde de vreugde bij de bezoekers niet. Enkele minuten later had Misimovic na voorbereidend werk van Vittek en Koller er 1-1 van gemaakt. Het was een hectische wedstrijd waarin er halverwege de eerste helft nog eens een kans te zien was. Lastuvka keerde de poging van Saenko. De thuisploeg wilde het meest en zag Lastuvka enkele minuten voor rust opnieuw uitpakken met een goede redding na een schot van Vittek. Rusten deden beide teams bij 1-1.

De tweede helft was van een niet al te best niveau. Vele spelonderbrekingen en foute passes zorgden ervoor dat er nauwelijks tempo in de wedstrijd kwam. Op enkele schoten vanuit de tweede lijn na, viel er dan ook weinig te beleven. Misimovic probeerde het nog wel vanop afstand, maar het bleef 1-1.