hanHannover 96
fraEintracht Frankfurt
0-1
1-1
Datum: 12/04/2008 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: AWD-Arena
Frankfurt verliest Europese aansluiting
Philippe Crols
| 0 reacties
Frankfurt verliest Europese aansluiting
Foto: © SC

Frankfurt heeft de kans laten liggen om voorlopig op de vijfde plaats te komen. Het verloor in Hannover nadat het nochtans op voorsprong gekomen was.

De thuisploeg begon niet te slecht en dacht ook dat het aan de leiding was gekomen. Ismael werkte een vrijschop binnen, maar dat doelpunt werd uiteindelijk terecht afgekeurd voor buitenspel. Aan de overkant was het een beetje later wel prijs. Russ nam de bal op de slof en het stond 0-1. Hannover kwam daarna wel op gelijke hoogte, al kwam het doelpunt een beetje uit de lucht vallen. Pinto ging wandelen en besloot uiteindelijk fraai in de hoek. Aan de overkant stopte Enke nog een goed schot van Amanatidis.

Hannover begon sterk na rust en kreeg via Hashemian en Hanke ook kansen. Frankfurt reageerde met een mooie uitgespeelde aanval die door Amanatidis op de Enke werd getrapt. Doelpuntenmaker Pinto van Hannover mocht niet veel later het veld verlaten na natrappen, maar toch ging de thuisploeg nog met de zege aan de haal. Helemaal op het einde rondde Schulz een counter mooi af.