MSV Duisburg
Karlsruher SC
0-1
Datum: 16/04/2008 20:00
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Wedaustadion
Hajnal zadelt Duisburg met kater op
Philippe Crols
| 0 reacties
Hajnal zadelt Duisburg met kater op
Foto: © SC

Duisburg hoopte na de zege in Hamburg opnieuw de drie punten te pakken. Met Karlsruhe kwam er een haalbare kaart op bezoek, maar Duisburg liep tegen zijn tiende thuisnederlaag van het seizoen aan.

Weinig te zien in de openingsfase. Beide doelmannen moesten een keertje in actie komen op schoten van Willi en Freis. Iets over halfweg kende Duisburg pech, want Georgiev zag zijn poging tegen de lat knallen. Duisburg kreeg nu het betere van het spel, maar kon dat eigenlijk niet omzetten in doelpogingen, laat staan doelpunten.

Meteen na rust nog eens een goede kans voor Karlsruhe. Freis leek te gaan scoren, maar Avalos was net op tijd teruggekeerd. Het antwoord van Duisburg kwam er met een goede vrijschop van Grlic. Met nog twintig minuten te gaan mocht Avalos zich eens aanvallend uitleven, maar ook hij kwam niet verder dan het doelhout. Karlsruhe kwam geleidelijk aan gevaarlijker en gevaarlijker voor de dag en het onvermijdelijke gebeurde dan ook tien minuten voor tijd. Een goede counter werd door Hajnal afgerond, zijn achtste doelpunt van het seizoen. Duisburg bleef verslagen achter.