Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Allianz Arena
Bayern wint makkelijk en is alleen leider
Philippe Crols

Bayern München staat na drie speeldagen al alleen op kop. Na de verliespartij van HSV vrijdag won de titelfavoriet in eigen huis zelf makkelijk tegen Hannover. Het werd 3-0.

De thuisploeg begon goed en al na zeven minuten vond Toni de lat op zijn weg. Amper een minuut later was Demichelis met een kopbal dicht bij de 1-0. Bij Bayern zat Van Buyten trouwens weer negentig minuten lang op de bank. Hannover hield een halfuur stand. Toen scoorde Toni toch, maar hij moest even later vervangen worden met een blessure. Gescoord werd er daarna niet meer, maar de bezoekers werden wel tot tien herleid na een rode kaart voor Lala. De ruststand was 1-0.

Net na rust was de nieuwe spits van Bayern, Sandro Wagner, dicht bij de 2-0, maar Enke verhinderde dat. Dat kon hij even later niet meer toen Van Bommel richting doel schoot, 2-0 en de wedstrijd was dan al zo goed als beslist. Bayern speelde de partij rustig uit en Altintop pikte op het einde nog zijn doelpuntje mee.