Speeldag: Speeldag 4
Stadion: HSH Nordbank Arena
HSV stopt zegereeks Bayern
Philippe Crols

Bayern heeft voor het eerst dit seizoen punten verloren. In en tegen Hamburg werd het 1-1. De grote titelfavoriet leek nochtans op weg naar de zege, maar enkele minuten voor tijd maakte Zidan alsnog gelijk.

Zonder Van der Vaart en Kompany was de eerste kans wel voor de thuisploeg via Olic. Veel kansen waren er in het begin echter niet te noteren. Het was tot tien minuten voor rust wachten vooraleer er nog eens opwinding was in Hamburg. Rost hield toen een schot van Ze Roberto uit doel. De ruststand was 0-0.

Opnieuw Olic kreeg de eerste doelkans achter zijn naam in de tweede helft, maar opnieuw was Kahn attent. Bayern leek gaandeweg tevreden te zijn met de 0-0, maar twintig minuten voor tijd sloeg Klose toe. De spits van Bayern had amper vier keer de bal geraakt in de eerste helft toen hij na zeventig minuten zijn team op voorsprong bracht na een pass van Lell. Bayern controleerde daarna en kwam via Altintop nog het dichtst bij een goal. De titelkandidaat leek dus te gaan winnen tot invaller Zidan er enkele minuten voor tijd 1-1 van maakte. De eerste tegengoal voor de ploeg uit München alsook het eerste puntenverlies.