1-0
2-0
2-1
2-2
66' Marcel Maltritz (pen)
Philippe Crols

Hannover 96 heeft Bochum van de tijdelijke eerste plaats gehouden. In een vreemde wedstrijd klopte de thuisploeg Bochum met 3-2.

De eerste helft stond er eigenlijk maar een ploeg op het veld en dat was Hannover. Lastuvka werd keer op keer onder vuur genomen, meer moest zich na twaalf minuten gewonnen geven op een schot van Hanke. Hannover bleef baas en de 2-0 kwam er dan ook. Rosenthal leek zijn team tien minuten voor rust op rozen te zetten. In de blessuretijd van de eerste helft stak ook Bochum zijn neus eens aan het venster, maar het was wel meteen prijs. Bechmann gaf zijn team opnieuw hoop.

Net na rust stond er ook maar een ploeg op het veld. Nu was het Bochum dat de klok sloeg. De gelijkmaker hing in de lucht en iets over het uur was het zover. Maltritz zette een elfmeter om. Hannover was echter niet van plan het daarbij te laten en sloeg terug. Hashemian werd in de 70ste minuut in het veld gegooid tegen zijn ex-club. Een minuut later had hij de 3-2 al gemaakt. Daarmee werd hij ook de matchwinnaar.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]