hbeHertha Berlin
wolVfL Wolfsburg
Datum: 01/09/2007 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Olympiastadion
HBSC in de slotfase voorbij Wolfsburg
Philippe Crols
| 0 reacties
HBSC in de slotfase voorbij Wolfsburg
Foto: © SC

Hertha Berlijn heeft thuis voor de tweede maal op rij gewonnen. Nadat veertien dagen geleden Stuttgart voor de bijl ging, beet nu ook Wolfsburg in het zand.

De eerste helft was eenrichtingsverkeer richting het doel van bezoekende doelman Jentzsch. Die bleef echter wel lang overeind. Zo redde hij een keer een schot van Pantelic op mooie wijze. Als de doelman zelf geklopt was werd hij dan wel bijgestaan door de dwarsligger. Dat gebeurde toen Dardai op doel gaf. Even voor rust kwamen de hoofdstedelingen toch op voorsprong. Chahed zette voor, Pantelic kopte binnen.

Wolfsburg kwam wat beter uit de kleedkamer en een goede poging van Riether was de voorbode voor meer. Iets over het uur scoorde ex-HBSC’er Dejagah de gelijkmaker. Tien minuten later mocht de thuisploeg bijna weer juichen. Ex-Germinal Beerschotter Lima miste echter. De thuisploeg bracht tien minuten voor tijd Okoronkwo in. Met resultaat. Hij scoorde twee minuten voor tijd de winning goal.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]