Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Wedaustadion
Ishiaku scoort twee keer voor Duisburg
Philippe Crols

Duisburg heeft na twee opeenvolgende nederlagen opnieuw kunnen aanknopen met een zege. Tegen Bielefeld stond het tot aan het uur 0-0, maar toen ging het plots heel snel. Manasseh Ishiaku scoorde net als op de eerste speeldag twee maal.

Duisburg-Bielefeld was een evenwichtige wedstrijd die goed op en neer ging. Beide teams speelden aanvallend, maar het spel was vaak iets te onzuiver om veel doelkansen bij elkaar te spelen. De grootste mogelijkheid was voor de thuisploeg in die eerste helft, maar Idrissou miste onbegrijpelijk.

Na rust kreeg Duisburg de bovenhand. Grlic vond eerst nog Hain op zijn weg, maar na 64 minuten spelen was het dan toch prijs. Maicon zette zijn ploeg op voorsprong. En dan ging het plots heel snel. Vier minuten na de openingsgoal baande Ishiaku zich een weg naar doel en hij scoorde nog ook. Het werd voor de ex-Bruggeling allemaal nog mooier toen hij nog eens twee minuten later de 3-0 maakte. Bielefeld was uiteraard uitgeteld en mocht een kruis maken over de leidersplaats.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]