hanHannover 96
breWerder Bremen
1-1
Datum: 25/10/2008 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: AWD-Arena
Werder kan opnieuw niet winnen
Philippe Crols
| 0 reacties
Werder kan opnieuw niet winnen

Werder Bremen heeft op de negende speeldag nog maar eens punten laten liggen. Op bezoek bij Werder Bremen kwam de vicekampioen niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Het blijft zo steken in het midden van de klassering.

Werder Bremen kwam in Hannover al snel op achterstand. De eerste tien minuten waren nog niet volledig weggetikt of Christian Schulz kopte op voorzet van Szabolcs Huszti de openingsgoal tegen de touwen. De bezoekers moesten het in de eerste helft vaak afleggen tegen Hannover dat meer duels won. De thuisploeg kon echter weinig open kansen bij elkaar voetballen en kreeg net voor de rust de gelijkmaker van Hugo Almeida te slikken.

Na de pauze zagen de toeschouwers een ander Werder. De bezoekers moesten Claudio Pizarro en Diego noodgedwongen vervangen met blessures, maar kansen werden er wel gecreëerd. Mesut Özil miste op het uur een opgelegde kans en dat deed hij tien minuten later nog eens. Rosenberg verkwanselde de laatste goede mogelijkheid van de wedstrijd. Hij besloot van dichtbij op doelman Florian Fromlowitz.