fulFulham
blrBlackburn
0-1
0-2
77' Paul Dickov (pen)
Datum: 27/11/2004 13:45
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Craven Cottage
Blackburn haalt broodnodige punten in Fulham
Yves Dekoning

Fulham ging op eigen veld onderuit tegen Blackburn. De bezoekers begonnen erg sterk aan de partij en Zat Knight kopte tegen de eigen dwarsligger. Na tien minuten spelen werd het via Paul Gallagher verdiend 0-1. Blackburn bleef goed spelen en kreeg tal van kansen. Ook Fulham kon meerder doelpogingen bij elkaar voetballen. De beste kans op de gelijkmaker werd door Thomas Radzinski de nek omgewrongen. Een doelpoging van Andy Cole werd door Brad Friedel prachtig gered. In de 77ste minuut liep het dan helemaal fout voor Fulham. Knight werd van het veld gestuurd na handspel en Paul Dickov mocht er vanop de stip 0-2 van maken. Beste speler was middenvelder Barry Ferguson (foto).

Fulham: Crossley (Van der Sar 73), Volz, Knight, Rehman, Bocanegra, Malbranque, Legwinski (McBride 66), Pembridge, Diop, Radzinski, Cole.

Blackburn: Friedel, Neill, Short, Todd, Johansson (Matteo 90), Reid, Ferguson, Tugay, Emerton, Dickov, Gallagher (Thompson 83).

Att: 19,103.