Charlton Athletic
fulFulham
0-1
1-1
Datum: 17/10/2005 21:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: The Valley
Charlton kan thuis niet winnen
Kristof Blomme
| 0 reacties
Charlton kan thuis niet winnen
Foto: © SC

Charlton heeft op eigen veld geen afstand kunnen nemen van Fulham. Collins John en Danny Murphy zorgden voor een 1-1 gelijkspel. Charlton zakt hierdoor naar de vijfde plaats op twee punten van Tottenham, het nummer twee. Fulham blijft onderin het klassement hangen op de zeventiende plaats.

Na tien minuten kreeg de thuisploeg meteen een goeie kans om de score te openen. Murphy kon Rommedahl bereiken, maar die trof de paal. Daarna was vooral Fulham gevaarlijk. Eerst was er een voorzet van Volz die door John voorlangs werd getrapt. Daarna kon Boa Morte opnieuw de Nederlander bereiken, maar nu was z'n kopbal niet goed genoeg. Voor de volgende deftige aanval van de gastheren was het wachten tot halfweg de eerste helft. Opnieuw Murphy en Rommedahl legden een mooie combinatie op de mat. Deze keer kon Bocanegra met een ultieme tackle het gevaar keren. Vlak voor het halfuur was het raak aan de overkant. Een voorzet van Malbranque bereikte opnieuw de enige spits bij Fulham, Collins John. De spits dacht derde keer goede keer en vlamde de bal onhoudbaar binnen. Voor rust kwamen beide ploegen nog dicht bij een goal. Invaller Radzinski, op het veld gekomen voor de geblesseerde Christanval, trapte op de paal. Ook Hreidarsson kon z'n schot niet goed genoeg richten.

Vlak na rust kon de thuisploeg de stand in evenwicht brengen. Nadat een voorzet van Powell onvoldoende werd weggewerkt tekende middenvelder Danny Murphy voor de goal. Beide ploegen kwamen nog dicht bij de driepunter. Eerst kon Volz uithalen. Nadien ging een kopbal van Perry net over, opnieuw na een assist van Murphy. Het bleef echter bij 1-1, een resultaat waar beide ploegen niet veel verder mee komen.