Watford
munManchester United
Datum: 26/08/2006 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Vicarage Road
United behoudt maximum
Kristof Blomme
| 0 reacties
United behoudt maximum
Foto: © SC

Manchester United telt na drie speeldagen nog steeds het maximum van de punten. De Mancunians wonnen op het veld van Watford met 1-2. Giggs zorgde voor de beslissende goal. 

De bezoekers moesten het nog steeds stellen zonder de geschorsten Rooney en Scholes. Daar trok United zich echter niet veel van aan. Heel vroeg in de match kon Cristiano Ronaldo, die andermaal werd uitgefloten, bijna scoren, maar zijn kopbal ging net naast. Even later was het toch raak. Saha bracht de bal knap voor en daar stond Silvestre, die Lee kansloos liet. De thuisploeg werd nu weggedrukt. Een kopbal van Saha werd echter knap gepareerd door reservedoelman Lee. Tien minuten voor de pauze kwam Watford onverwacht langszij. Young bracht het leer knap voor en Francis werkte beheerst af. 

Na de koffie was de eerste mogelijkheid voor Watford. Henderson kon een vrije trap van Young niet binnenduwen. In de daaropvolgende aanval was het wel raak aan de overkant. Na balverlies van Spring bediende Fletcher Ryan Giggs. De middenvelder omspeelde Lee en scoorde beheerst. Watford probeerde zich terug in de partij te knokken, maar tot veel kansen leidde dat niet. De beste mogelijkheid was nog voor Saha, maar hij knalde recht op Lee.